Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość KarinaWaw2727

27lat a traktowanie jak dziecko, rodzina.

Polecane posty

Gość KarinaWaw2727

Hej wszystkim, mam ba imię Karina, jestem 27l ladna kobieta, mieszkam w duży miescie, mam kilkuletnie dziecko. Wyjechałam z rodzinnego miasta 7 lat temu. Mój problem polega na tym ze "rodzina" od zawsze traktowala mnie jak 10 latke (np.w wieku 16 lat matka kupiła mi na urodziny piłkę z tęcza, na 17 lalkę Barbie, rozbijanie zwiazkow itd itd.) ale teraz staje sie to juz męczące, są agresywni natarczywi. Z całych sił starają się abym wrocila do rodzinnego "pod matkę". Blokuje wiadomości na fb, insta, telefonie, gdzie sie da. Niestety żadne rozmowy nie pomogly, jak o ścianę. Nie wiem juz co robic. Są to ojciec, matka, babka, brat jest najbardziej agresywny. W ostatniej wiadomości napisal ze ma prawo kazać mi wrócić. Żenada, nie wiem jak to rozwiązać, a mam wrażenie ze wyjazd z kraju by pomógł jedynie.. A to odpada. Nie umiem ogarnac, jak ktos nie uznaje wolnej woli innych, prawa do własnych wyborów. Będzie mi milo jak cos doradzicie :( cholernie mi smutno, bo nie mam zbytnio wsparcia. Znajomi maja swoje problemy teraz. Pozdrawiam Kari.

Gość gość
Panna z dzieckiem? :O

Gość KarinaWaw2727
Rozwódka, nie rozumiem jakie to ma znaczenie.