Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Czy Wasze matki sa też tak toksyczne....

Polecane posty

Gość gość

Odkąd pamiętam to moje relacje z matką nigdy nie były dobre. Zawsze mnie krytykowała, zamiast motywować... noż kurwa jak pierdole, przez nią nie chce mieć własnej rodziny i dzieci, bo chyba nie będę umiała zbudować normalnej relacji. Wystarczy,że przytyje 1kg ona mi mówi,że wyglądam jak słoń i po co kupuje sobie ciągle nowe i drogie ubrania, skoro i tak się pewnie w nie niezmieszczę... Ja pierdolę, na szczęcie mam swoje mieszkanie w innym mieście, ale za każdym razem, jak się spotykam z matką, to nigdy nie usłyszę komplemetu tylko wstrętne kąśliwe uwagi

Gość gość
moja nie jest taka chamska ale tez jest toksyczna ale na szczescie mieszkam w innym miescie i spotkanai ograniczam do minimum

Gość gość
No to masz szczescie ze w pore sie odcięłas i nie musisz jej znosic na codzien. Ja tego w pore nie zrobilam,nie zdawalam sobie sprawy co to znaczy toksyczna matka,a teraz z racji jej wieku siedze i opiekuje sie nia. Chociaz jestem niezalezna finasowo,mam dobra,stala prace. Nie moge jej teraz zostawic,bo i tak bym musiala codziennie przychodzic i tez nocowac. Moja jest toksyczna ,kontrolujaca,ale to juz na maxa. Nawet czas mi wylicza na zakupy,kawe u sasiadki. Najlepiej jakbym siedziala cale dnie z nia . Teraz to wiem ze cwana byla i zawczasu sie zabezpieczyla na starosc. Tak mna manipulowala,zebym nie kupowala mieszkania tylko mieszkala z nia,bo po co tyle mieszkan jak ona dlugo nie pozyje. Kto zna naprawde problem to zrozumie,co napisałam.