Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Zakochalem sie w dziewczynie u której nie mam szans

Polecane posty

Gość gość

Witam. Ostatnio zakochalem sie w dziewczynie z równoległej klasy. Początkowo mialem nawet z nia chodzić do jednej klasy ale mniejsza. Jest 100% w moim typie, nawet z tego co widze mamy podobny charakter. Problemem jest to ze w innej szkole może mialbym jakies niewielkie bo niewielkie, ale szanse, lecz w tej do ktorej chodzę jest to nie mozliwe. Chodze do szkoly z kilkoma reprezentantami polski przez co nie mam szans. Dodatkowo tylko raz z nią rozmawiałem, i to nie w 4 oczy. od dluzszego czasu caly czas o niej mysle przez co nie umiem sie skupic. Czy jest jakiś sposób aby sie "odkochaC"?

Gość gość
Nie załamuj się bo jest szansa ze dziewczyna wcale nie interesuje się tymi reprezentantami tzn mogą się jej podobać ,imponowac ale tacy mogą mieć większość dziewczyn i ta twoja nie ma szans a pewnie jak go dziewczyna chce stabilizacji i pewnego związku bez zdrad;)

Gość gość
Zakochanie mija. Gorzej jeśli sam je będziesz podsycal to i po latach nie wyjdziesz z tego. Łatwiej jest się nie zakochać niż odkochać. Następnym razem kalkuluj wcześniej. I jeszcze jedno -ty chyba jej w ogóle nie znasz albo słabo to jaka to miłość?