Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Przemek0494

Pewna dziewczyna z której znajomi sobie kpią.

Polecane posty

Gość Przemek0494

Hej wszystkim :) Sam nie wiem z czym do Was przychodzę. Może po prostu mam ochote się z kimś tym podzielić i przeczytać jakieś konstruktywne opinie. Od pewnego czasu coraz więcej myślę o koleżance poznanej w pracy niecałe 3 lata temu. Przez ten czas nawiązała się pomiędzy nami coś w rodzaju nici przyjaźni. Potrafimy ze sobą przegadać całą zmianę w pracy o różnych tematach, zaczynając od tych najbardziej błachych na głębokich i niekiedy prywatnych kończąc. Ona sama stwierdziła, że w naszej znajomości nie widzi żadnej bariery czy ściany i potrafi mi o wszystkim powiedzieć. Z wyglądu nie jest może jakąś super "loszką 9/10" jak to lubią kumple gadać, ale ostatnimi czasy zrzuciła parę zbednych kilogramów i zmieniła fryzurę dzięki czemu wygląda o wiele lepiej, bardziej kobieco niż te 3 lata temu. Ma co prawda niestety lekkiego zeza, który mi absolutnie nie przeszkadza (rzadko na niego zwracam uwage), ale kumple niestety lubią sobie kpić z tego. Problemem też jest, że ta koleżanka próbowała kiedyś coś działać do jednego z kumpli, ale on ją pogonił i do dzisiaj ta cała sytuacja jest wspominana i wyśmiewana. Wiem, że nie powinien kierować się tym co myślą znajomi, nawet sami w głupich żartach potrafią powiedzieć, że mógłbym zakręcić się wokół tej koleżanki... Chciałbym coś podziałać do tej koleżanki, nawet ułożyłem sobie grafik tak żeby częściej widywać się z nią w pracy. Od jej strony widzę bardzo duże zainteresowanie, potrafi zaśmiać się z najbardziej dennego żartu, chwali moje wypieki (lubię czasem upiec jakieś ciasto czy inne słodkości :) ) i wypytuje kiedy znowu przyniosę. Jest ciekawa co dzieje się w moim życiu, na studiach. Potrafi zagadać jak wiem, że mam problem. Sam jednak nie wiem jak mam jej pokazać, że jestem nią zainteresowany. Jestem dość powściągliwy w okazywaniu emocji, a nie chciałbym żeby potraktowała to jako brakiem zainteresowania wobec niej... Wiem też, że ona szuka związku, w którym będzie dużo spontaniczności, a ja raczej rzadko taki bywam. Nie chciałbym żeby po pewnym czasie stwierdziła, że ten związek się nie sprawdzi. Mam nadzieję, że specjalnie nie zanudziłem i proszę o jakieś ewentualne porady

Gość gość
Co moze poradzic facet po 10 latach malzenstwa, hmmm??? chlopie!!!! podejdz do niej, zapros na gofry i peczone jablko , i po prostu pwiedz, to wszystko co napisales tutaj, badz soba!!!!, pelna kulturka, i co najwaziejsze !!! badz szczery, wiadomo ze nerwy beda robic swoje ale to tylko na poczatku, przez chwile ktora szybko minie . Jesli nie powiesz jej calej i szczerej prawdy a zwlaszcza cyt,: "ona szuka w zwiazku spontanicznosci, a ja taki nie jestem" nawet nie proboj zaczynac. Nie wiem czy zdajesz sobie sprawe co napisales??? Polecam przeczytac jeszcze z 5 razy i pomyslec :)))) dla mnie jest to bardzo fajny i super prosty list milosny. Dzisiaj z rana napisz mile dzien dobry i zapros na te gofry najlepiej z owocami :)))) ps. napisz co zdzialales Pozdrawiam Tomem

Gość gość
Trafiłeś na fajną dziewczyne, nie strać jej przez głupote, plus olej co myślą inni o niej. Powodzenia.