Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Nus

Podoba mi się facet. Ale jemu podoba się raczej inna

Polecane posty

Gość Nus

Podoba mi się kolega z pracy, tylko, że... mam wrażenie, że on "kręci" z inną. Mamy pracę na zmiany. Gdy mają osobno zmianę specjalnie zostaje w pracy dłużej i do niej idzie na jej dział gdy Ona zaczyna swoją prace, piszą do siebie, uśmiecha się na jej widok, nie przeszkadza jemu jej dotyk np. na plecach. Choć jest Ona żonata i ma dwoje dzieci. On jest od niej młodszy o jakieś 20 lat wiem, że jest wolny. Zastanawiam się czy coś między nimi może być. Czy mam go sobie darować? A może nic takiego się nie dzieje i ciągle mam jakieś szanse. Ciągle zbieram się na to by go "poderwać".

Gość gość
Tak moze cos miedzy nimi byc, to zalezy tylko od nich.

Gość gość
"nie przeszkadza jemu jej dotyk np. na plecach." Jaki dotyk? Jeśli wskakuje mu na barana to rzeczywiście może coś między nimi być.

Gość gość
Obejmuje go. Nie mogę zrozumieć dlaczego taki fajny chłopak z taka kobietą co ma rodzinę czyli żadnej przyszłości i w ukryciu. Czyli nie ma żadnych szans?

Gość gość
Jeśli chcesz wiedziec czy masz jakieś szanse,co jest między nimi, napisz do mojej wróżki Sofii, jest świetna. Jej adres to tarocistkasofii@wp.pl

Gość gość
Nie pomyślałaś, że oni zwyczajnie się lubią, przyjemność sprawia im przebywanie w swoim towarzystwie? Kobiety strasznie prostacko podchodzą do relacji męsko-damskich, wszystko jest czarno-białe, nie ma miejsca na sympatię, koleżeństwo itd. Przecież chłopak nie chciałby się wiązać z dwadzieścia lat starszą kobietą, po co mu "babcia"? Zresztą spróbuj go poderwać i sama zobaczysz co z tego wyniknie.

Gość nus
Nie wierze w wróżki. TAk teraz się zastanawiam czy On się nie czuję niedowartościowany i dlatego może z tom kobietą jest

Gość nus
Właśnie też myślałam nie wiem co do tego myśleć dlatego napisałam tutaj. On mi już powiedział że jestem dla niego koleżanką dlatego też nie wiem jak go poderwać. Jest to możliwe w takim razie? Boje się że będzie mnie omijać a to jest jeszcze gorsze na dodatek jestem nieśmiała.

Gość gość
Myślę, że Twoje wrażenie jest mylne, a oni lubią swoje towarzystwo, stąd te kontakty. Założę się też, że on z nią pracuje dłużej niż z Tobą. Tak jest, że zawsze z kimś złapiemy lepszy kontakt i mimo, że jest starsza pewnie jest fajną babką. Nie doszukuj się czegoś tam gdzie tego nie ma. Skup się raczej na tym, co zrobić, aby ten mężczyzna zwrócił na Ciebie uwagę. Na razie widzi w Tobie koleżankę, ale to się może zmienić.

Gość nus
Pewnie masz rację. Zaklad bys przegral bo to ja z nim dłużej pracuje. Wszystkim dziękuję