Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość nicjużniewiem

Mój eks nie chce wykasować wspólnych zdjęć ze swojego FB

Polecane posty

Gość nicjużniewiem

Rozstaliśmy się w zgodzie i mamy ze sobą kontakt, on czasem w czymś mi pomaga, np. podwiedzie gdzieś itp. Mówi, że z FB już nie korzysta, więc po co kasować zdjęcia. Co to może znaczyć?

Gość gość
Ze jest normalny i nie uważa, ze koniec związku równa się usunięciu drugiego człowieka ze swojego życia. Serio, nie rozumiem po co usuwać wspolne zdjęcia po rozstaniu - w końcu byliście dla siebie kimś wyjątkowym

Gość gość
15:01 Racja. Tym bardziej, że rozstaliście się w zgodzie i wciąż utrzymujecie relacje. Osobićie poczułam się jak szmata kiedy mój eks usunął wszystkie zdjęcia ze mną, fajny facet Ci się trafił ;)

ja nie widzę w tym niczego złego, zresztą to jego facebook i może z nim robić co mu się podoba.

Gość nicjużniewiem
Ja nie nalegam żeby kasował, po prostu dziwi mnie to, bo może zniechęcać kolejne potencjalne dziewczyny ;) To są takie typowe fotki nas jako pary, a nie jakieś przypadkowe, gdzie np. siedzimy obok siebie jak koledzy.

Gość gość
Zapytalam swojego faceta odp"raczej,ogolnie tak usunalbym" wiec Twoj chyba nadal cie Kocha

Gość nicjużniewiem
Gdyby mnie kochał, to nadal bylibyśmy razem ;)

Gość gość
15:01, bredzisz. To nie jest usuwanie z dysku pamięci tylko z fejsbuka, czyli z widoku innych ludzi.