Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Czy wypada w kwiatku na włosach pójść na wesele?

Polecane posty

Gość gość

Nie jestem drozka..tylko prowadzę młodego do młodej... Będę mieć czarna sukienkę czerwone szpilki a do tego chciałam.w upięcie włosów dać biała lilje bądź czerwona róże... Bądź taka ozdobke metalowa do włosów.. Ale każdy odradza ze nie powinnam bo tak młoda albo drozki chodzą? Uważacie że źle zrobię? Darować? A tak mi się to podoba bo mam czarne włosy :(

Gość gość
Pomoże mi ktoś w końcu

Gość gość
a panna młoda bedzie miała welon czy wianek? druhny będą miały ozoby z kwiatów we włosach? Ja nie wiem, nie przejmuje sie opinia innych, tylko robie co chce :D, jak mają obgadać to i tak obgadają. Skoro Ci sie podoba to idź z tym wiechciem we włosach :)

Gość gość
Tak.wypada.bardzo ladnie wygkada kwiat we wlosach.oryginalnie i delikatnie.ogolnie my Polacy to straszniym narodem jestesmy.wszyscy obgaduja i interesuja sie tylko czyimis sprawami czy ubiorem.niech sie kazdy zajmie soba a bedzie ok.a juz najlepsze sa te upasione ciotki po miedzy 40 a 50 na weselach.suchej nitki nie zostawia na nikim wszystkich obgadaja ale nie spojrza w lustro na swe wlasne odbicie.kwiat we wlosach super pomysl

Gość gość
Młoda będzie miała jakiś delikatny welon bądź taka specjalna ozdobę na cala głowę a dr***ny nie mam pojęcia :) Mi się bardzo podoba... Ale żeby potem zła nie była...

Gość gość
Up