Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Do facetów, którzy zaczepiają dziewczyny na ulicy

Polecane posty

Gość gość

Jak nie jesteście super przystojni, to dajcie sobie siana! Zaczepiacie ładne dziewczyny tylko ze względu na ich wygląd, to czemu sami nic w tym względzie sobą nie reprezentujecie? Kobieta ma się cieszyć tym, że uznacie, że jest atrakcyjna i to ma niby zastąpić pozostałe zalety? Przecież charakteru nie pozna po minucie, tak samo jak Wy nie znacie charakteru dziewczyny, gdy zaczepiacie ją na ulicy. Tu chodzi tylko o wygląd!

Nie znasz się na dziewczynach, kompletnie. Mój znajomy jest gruby i staro wygląda, a potrafi poderwać albo przynajmniej nakłonić do rozmowy z 90 - 99% babek.

Gość gość
Ja nie wygladam jak model i jestem porzadny wiec wiem, ze nawet u brzydkiej kobiety nie mam szans dlatego nigdy sie nie odzywam do kobiet. Zreszta zarabiam ponizej 10 tysiecy miesiecznie. Nie mam niczego czego wymagaja kobiety: wygladu modela, bycia bad boyem i duzych zarobkow.

Gość gość
@inaccessible, dobre sobie. Uważaj, bo uwierzę. 🖐️

Gość gość
Co to NLP?

Gość gość
Racja zwłaszcza drugie zdanie o wyglądzie, zaczepiaja ładne, bo są ładne a jak taka ich odrzuci to 'KOBIETY PATRZĄ TYLKO NA WYGLĄD' haha śmiechu warte

Gość gość
Jak do mnie podbija paszczur albo gruby albo łysy albo jąkaty to mi szczęka opada i myślę tylko jedno czy ten człowieka ma coś z mozgiem czy nie ma lustra czy jest aż tak beszczelny i liczy na cud.

Gość gość
Zgadzam się z autorka Podchodząc na ulicy do ładnej dziewczyny, podchodzisz bo ci się podoba. Więc musisz wiedzieć że to działa w takim przypadku w obie strony. Pierwsze wrażenie w takich okolicznościach ma znaczenie , czyż nie? :) w końcu musisz czuc że to twoja liga. Co innego kiedy poznajesz ja gdzieś i chcesz by dostrzegła ciebie jako człowieka, chcesz ją do siebie przekonać bo wiesz ze nie jesteś "przystojniakiem " wtedy możesz liczyć na poznanie się i pierwsze wrażenie nie ma aż takiego znaczenia Rozmiecie?

Gość gość
Nigdy nie zagaduje dziewczyn na ulicy żeby "podrywać". Urąga mi to, jestem na to za dumny. Mam tu na myśli sytuacje cześć, cześć podobasz mi się, daj mu numer". Strasznie to słabe i od razu stawia w świetle, że ci mocno zależy i od razu jesteś na straconej pozycji.

Gość gość
Dzis nie ma kobiet tylko szmaty i babochlopy

Gość gość
A był tu temat że mało mężczyzn próbuje poznać kobietę w realu. A tu widać że tak źle i tak niedobrze. Autorko nie bulwersujące się, nawet jak mężczyzna z uwagi na twój wygląd podejdzie to i tak po kilku zdaniach zrezygnuje. Mężczyźni szukają ładnych i inteligentnych, puste lalunię olewają, no ewentualnie tylko kija zamoczą...

Gość gość
Tu autorka. Nie jestem na szczęście pustą lalunią. :D 🖐️

Gość gość
mężczyzni si dziwni zachowują. a mruganie światłami auta jest dziecinne

Gość gość
Wyobraź sobie że kobiety mają różne gusta, ty oczekujesz super przystojniaka z falą na głowie i w garniturze, a inna przypakowanego kolesia jeszcze inna chudetlaka. Niektóre zaś wola miśków z nadwagą. Więc pisz że do CIEBIE maja nie podchodzić, najlepiej wstaw fote by wiedzieli kogo omijać z daleka.

Gość Argen
"Do facetów, którzy zaczepiają dziewczyny na ulicy" x Na ulicy się nie podrywa. Tak robią tylko podludzie.

Gość gość
Gość 21:04, nie rozśmieszaj mnie! :D Różne gusta? Tak, na pewno znajdzie się taka, która polubi Twój karli wzrost i zakola! 🖐️