Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Miki121

Wielki pryszcz, a pierwsze spotkanie

Polecane posty

Gość Miki121

Jutro spotykam się pierwszy raz z dziewczyną której wcześniej nie widziałem i niestety na czole wyskoczył mi wielki czerwony pryszcz i teraz nie wiem co robić. I mam do was kobietki takie pytanie czy jakoś wy na nie spostrzegacie u faceta?

Gość gość
Ja bym na to nie zwracała wcale uwagi :) przede wszystkim liczy się charakter, a pryszcz każdemu może wyskoczyć i nic na to nie poradzimy ;)

Gość gość zawadiaka
Daj spokój to tylko pryszcz - dosłownie i w przenośni ;)

Gość gość
Pożycz fluid od mamy :-)

Gość Miki121
Boje się że przez to się jej nie spodobam :( ehh, a to na dodatek pierwsze spotkanie na którym wypadałoby dobrze wypaść.

Gość gość
wyciśnij dziada, potraktuj spirytusem salicylowym i na noc umyj twarz zwykłą czarną herbatą tylko bez cukru ;) rano znów spirytus i pryszcz przyschnie, nie będzie niewidoczny ale bardziej powinien przypominać strupek niż coś innego

Gość gość zawadiaka
Miki121 dziś Boje się że przez to się jej nie spodobam :( .... No to jak przez pryszcza Cię odrzuci, to chociaż na początku szybko się dowiesz jaka ona jest naprawdę.

Gość Miki121
Po wyciśnięciu podobno mogą pozostać blizny więc wolę nie ryzykować :) Ale dzięki za dobre rady i powstrzymaniu mnie na duchu :)

Gość gość
A jak sie skaleczysz i jest mała ranka to tez ci blizny zostają? Usuwając zwykłego pryszcza rozrywasz tylko naskórek i nie masz żadnych blizn.

Gość Miki121
To w takim razie spróbuję go wycisnąć, a jak do jutra nie zejdzie to powiem jej że to z wrażenia takie coś wyskoczyło :P