Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Trening z niemowlakiem na rękach :)

Polecane posty

Gość gość

Mamusie, napewno każda wie jak trudno jest znaleźć chwile na sport przy niemowlaku. Albo dziecko nie pozwala, bo ciągle krzyczy , a gdy zaśnie mamy poprostu inne ważniejsze rzeczy. Zaczęłam praktykować trening z niemowlakiem na rękach - super obciążenie :D Czy któraś z Was też próbowała? Może macie jakieś pomysły na ćwiczenia? Bo ja póki co to tylko nogi i posladki- tj. przysiady, wykroki itp. OCZYWIŚCIE PAMIĘTAJĄC O BEZPIECZEŃSTWIE DZIECKA- bo znając życie będę komentarze ze to niebezpiecznie. Podzielcie się pomysłami na ćwiczenia np na brzuch. Bo ramiona to wiadomo- podnoszenie i noszenie małego szczęścia :)

Gość gość
Ćwiczenie na brzuch: plank, dziecko leży przed wtedy przed tobą (zapomnij na zawsze o wszelkich "brzuszkach" jeśli ci zdrowy kręgosłup miły). A poza tym wpisz sobie w wyszukiwarkę: workout with baby - bedzie masa inspiracji.

Gość gość
Dziękuję ślicznie za odpowiedz :) po porodzie zdecydowanie kręgosłup mam w nie najlepszej kondycji wiec z brzuszków rezygnuje .

Gość gość
Za dużo naoglądałas się instagrama i ci odbiło. A potem będzie płacz ze dziecko na głowę upadło