Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Co może być najlepszym prezentem na urodziny?

Polecane posty

Gość gość

Myślałam, żeby do kartki urodzinowej dołączyć list, w którym będzie napisane ile ta osoba dla mnie znaczy i za co jestem jej wdzięczna. Ale czy to dobry prezent? Bo to w końcu urodziny i święto tej osoby, a ja wyskoczę z jakimś wywodem. Choć z drugiej strony to może być bardzo miłe. Co o tym myślicie?

Gość gość
dołóż jeszcze dobrą czekoladę i będzie git

Gość gość
Zależy od budżetu oraz zainteresowań solenizanta! Jednemu pasują gry innemu pasuje karaoke. Ja najczęściej na urodziny kupuje w tym sklepie: konsoleigry.pl, dobre ceny czasami fajne promocje. Ekspresowa wysyłka i dobra obsługa klienta.

Zależy dla kogo ten prezent i z jakiej okazji. Nie ma czegoś takiego jak najlepszy prezent, bo każdy jest inny i dobór prezentu to kwestia indywidualna.

Ciężko jest jednoznacznie odpowiedzieć na to pytanie. Dla jednego idealny prezent to coś słodkiego, alkohol, drugi z kolei woli coś pamiątkowego. Pomysłów jest cała masa! My z całego serca polecamy prezenty jak najbardziej praktyczne. A jeżeli praktyczne to może coś do ubrania? W tym momencie musimy się polecić, ale obiecujemy, że mamy do tego postawy. Jesteśmy internetowym sklepem Ombre.pl i specjalizujemy się w modzie męskiej. Znajdziecie u nas szeroki asortyment produktów - od eleganckich koszul, czy marynarek kończąc na sportowych dresach. Sprawdźcie nas, bo naprawdę WARTO! Jesteśmy tutaj -> www.Ombre.pl :) A w razie jakichkolwiek pytań służymy pomocą! :)

Gość gość
Rozwód....

Nie jestem pewna, czy można mówić o najlepszym prezencie na urodziny w kontekście uniwersalnym. Wszystko zależy od tego, dla kogo ten prezent ma być. Jeśli miałabym wskazać jakąś wspólną cechę tych najlepszych prezentów, powiedziałabym, ze jest to oryginalność. Nie wiem, czy idę w dobrą stronę, ale jeśli nadal nie jesteś przekonana i nie masz pomysłów, może zainspiruje Cię https://pokazy-iluzji.pl/