Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Żłobek w Warszawie. Jak to jest z tymi punktami?

Polecane posty

Gość gość

Drogie mamy, czy wystarczy sama rejestracja internetowa i zaniesienie wydrukowanego dokumentu do żłobka, czy też trzeba donieść jeszcze jakieś dokumenty np. PIT?

Gość gość
Przeczytaj na stronie żłobka... Tam masz podane jakie załączniki dołączyć do podania... Ludzie.

Gość gość
Łudzisz się, że dostaniesz miejsce? nasz był 423 na liście oczekujących (próbowaliśmy go zapisać jak mial 1,5 roku)

Gość gość
Nie gadajcie bo można się dostać, ale fakt jest trudno, my dostalismy się równo po roku czekania. Pit i inne zaświadczenia donosisz do żłobka dopiero jak dziecko się dostanie.

Gość gość
A jak się zapisuje dziecko w wieku 1,5roku to nie dziwne ze się nie udało. :P Wszędzie trąbią, ze im wcześniej tym lepiej, moją Zapisalam jak miała miesiąc, półtora roku dziecko ma jak matce kończy się macierzyński, wtedy obudzenie się z za pisaniem dziecka do żłobka to kretynizm, takie rzeczy się planuje

Gość gość
Zachwile bedzie znow 6 mcyy i do roboty 3 latkom.musza dac obowiazkowo przedszkole Masakra ja 160o place za przedszkole do panstw sie nie dostalo

Gość gość
No ale ja nie miałam potrzeby dać dziecka do żłobka wcześniej, i nie planowałam w ogóle powrotu do pracy przed przedszkolem, ale życie nie zawsze układa się zgodnie z planem. Chętnych do żłobków jest zatrzęsienie a jest ich bardzo mało.