Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Chodzenie do prostytutek powoduje oziebloac o impotencja gotowa

Polecane posty

Gość gość

Efekt spotkania się z kobietą, która traktuje mężczyznę jak przedmiot do wytrysku to poważne zmiany w umyśle mężczyzny. Zgodzicie się że mną?

Gość gość
Głupi chodzi do burdelu

Gość gość
Myslisz ze sama prostytutka chciala by takiego PROSTYTULOWICZA,jak partnera? zapomnij....

Gość gość
To oddzielnie pracy od miłości to jeden blew dla idiotów. Gdyby to była prawda to znaczy, że kobieta nic nie czuje a mężczyzna poprostu się nie liczy pod względem uczuć tylko ona tak mówi bo ma z tego korzyści

Gość ooooooxx
Myslisz ze kazdy jej klient(Prostytutki) jest w jej typie podoba jej sie ? NIE! ale musi grac udawac ze jej sie podoba,ze podnieca ja,no bo co ma zrobic ... kasa sie liczy.To jest g**** na samej sobie robic to z kims kto Nam sie nie podoba.ALE trzeba grac.

Gość gość
Ale jesteście głupi. Niektóre prostytutki bardzo lubią seks i swoich klientów, a niektórzy klienci uważają, ze tak jest po prostu uczciwiej niż obiecywać związek, gdy się go nie chce albo podrywać kogoś na jedną noc. Poza tym wszyscy oni są zwykłymi ludźmi i pomiając aspekt finansowy, to przecież ten seks to po prostu bliskość z drugą osobą, tak jakby było i bez pieniędzy. Nie rozumiem problemu.

Gość gość
ooooooxx dziś Myślisz, że prostytutka nie może wybrać klienta? Jak ktoś jej nie pasuje, to po prostu nie idzie z nim do łóżka. Skąd Wy czerpiecie wiedzę o temacie? Poza tym atrakcyjność, to nie tylko wygląd fizyczny, ale też zachowanie, sposób mówienia, inteligencja. I tak, klienci rozmawiają.

Gość gość
Wiesz jak prostytutki musz grac. Mysla frajer ,a musza byc do niego milutkie a i czasami chwalic ich,oklamywac ... Naogladaja sie przykladnych mezow ktorzy pomimo ze maja wspaniala zone,przychodza do niej,jasne ze nie powie mu prawdy ze frajer jest,co o nim naprawde sadzi,nie moze tego zrobic... I jak to wszystko sie naogladaja to i o odechciewa sie stalego partnera ... Badz meczyc sie byc mila dla faceta ktory nie zna sie na seksie,potrzebach kobiety,badz meczyc sie z facetem ktory ma problemy z erekcja, itd ...

Gość gość
23:45 Właśnie gra. To wystarczy jako dowód, że głównie gra aż staje się to wszystko jednym szambem bez uczuć podniety czy owej ekstazy miłości na tle seksu, ponieważ to działa razem. Byłam kilka lat i wiem co czułam. Zepsuł się cały mój świat miłości. Muszę udawać żeby on czuł a więc autor mówi prawdę bo to tak czuję. A czuję co? Nic, dosłownie nic. Muszę użyć żelu żeby on czuł a zatem ustrojowe czynniki nie działają. Zwykła dziura w płocie może zaspokoić mężczyznę gdy wyda kółka westchnień.

Gość gość
Jak chodzisz do takich za 100 zł za godzinę to czego się spodziewasz.

Gość gość
23:46 A skąd wiesz, opowiada ci bajki prostytutka czy koleżanka co daje kilkoma dziennie?

Gość gość
PROSTTYUTKA to jakby taki dotyk nieczystosci,dotyk zla,pozniej po tym malzenstwo zwiazki czesto psuja sie,predzej czy pozniej, a i facet psuje sie,wypacza sie i zaczyna traktowac kobiety jak towar smile czesto oceniac nawet jak Garsonierzy od 1-10... Wiesz jak facet pojdzie do prostytuki,to wykapany zadbany,a ona milutka do niego jest,daje mu wrazenie ze jest on szczegolny ze podniecona nim jest niesamowicie Ona zadbana,seksi ciuszki itp triki by przyciagnac klienta,/manipulacje. naa ktore nabierasie zglodnialy facet.. no i jak sie na to nie nabrac/skusic? tym bardziej jak nie mial dlugo seksu,nie ma az takiego powodzenia u kobiet ? Prostytutka/Prostytucja ... to jej biznes, musi bardzoo dbac o siebie,bo inaczej nie przyciagnie tylu klientow,nie zarobi... MUSI grac,byc mila,pomimo ze mysli o Tobie "ale brzydki," "D U P E K"... Jak juz wczesniej facet zaznal prostytytucji,to pozniej jak zona nie spenia takich doznan ,jak prostytutka,czesto taki pan wraca do prostytutek. A u zony ma bezpieczenstwo,wyprane,ugotowane,dom zadbany,ma zawsze gdzie wrocic.

Gość gość
Bo ludzie sie naoogladaja 'tirowek' przy drogach i wyrabiaja sobie zdanie o prostytutkach. 2 posty powyzej widac, ze osoba byla i to nie raz na 'domowce' z odloty czy tez roksa itp. ja bylem i to nie raz. bardzo czesto laska wysle cie pod inny adres aby z okna domu sobie ciebie obejrzec. jak cos nie pasi to kontakt sie urywa. samo umawianie sie przez tel jest jak rozmowa z najlepsza stara kumpela. tak jak ktos pisal u gory one TO lubia to jest ich laczenie przyjemnego z pozytecznym. oczywiscie nie oszukujmy sie milosci i zwiazku z tego nie bedzie ale naprawde w tym zawodzie 'pracuja' fajne dziewczyny.

Gość gość
23:52 Acha im więcej setek tym więcej miłosci? Dobrze słyszę?

Gość gość
23:50 Dlatego głupi chodzi do prostytutek. Balon pęka gdy wraca do domu. Po co oszukiwać ludzi? Dla pieniędzy? To oszustwo miłosne stąd impotencja. Teraz rozumiesz problem?

Gość gość
Jak mozna miec przyjemnsc w tym ze kazdy moze ciebie miec? jeden po drugim czy to gosc z jakas choroba(aids,hpv,syfilzm..), przychdzi do ciebie i bzyka cie,a pozniej po 3 godzinach nastepny,jeden po drugim,3 roznych facetow w ciagu dnia bzyka cie ... Jeden przyszedl sposcil sie na Ciebie,a po 2 godzinach przychodzi nastepny facet i lize Cie tam gdzie 2 h wczeniej sposcil sie inny ...

Gość gość
Gomora w tym jest napewno. Wiem jedno, że udają orgazm i to mnie denerwuje dlatego nie chodzę do prostytutek. A jak pomyślę, że maca ją w jakiś obles to mi się na wymioty zbiera

Gość gość
Prostytutki manipuluja,biednych wyglonialych slabych facetow... FACET pragnacy seksu/glodny seksu = slaby

Gość gość
Budzisz się z ręką w nocniku po takim seksie. To prawda, że impotentem można zostać

Gość gość
gość wczoraj Jestem klientem, wiem co mówię.

Gość gość
jak mozna miec 3 orgazmy diennie z 3 roznymi facetami ? Pomysl logicznie ...

Gość gość
Klienci lubia byc oklamywani :)

Gość gość
23:54 Facet traktuje kobiety jak towar po spotkaniu z prostytutkami. Niestety tak jest a potem się wypala i następuje impotencja, niechęć inne objawy. Autor chyba dobrze o tym wie

Gość gość
Ze niby jak mozna zostac IMPOTENTEM ? co ma na to wplyw?

Gość gość
Do gość wczoraj One badają się regularniej niż przeciętne kobiety, bo to ich praca i jak się zaraza, to po zawodzie. Poza tym nie ma czegoś takiego, ze klient po kliencie. Zazwyczaj jest dłuższa przerwa na odpoczynek, prysznic, przebranie, wczucie się w nastrój. Chyba, że naprawdę odwiedzasz Panie po 200zł za godzinę i tam tak jest.

Gość gość
Myslisz ze jak prostytutka zlapie choroba:syfilizm,albo hpv,albo zoltaczke,albo HIV to od razu zrezygnuje z prostytucji ? Prosze Cie,nie badz naiwny :) wiele chorob nie widac !

Gość gość
00:06 Dokładnie, JAKOŚĆ = CENA

Gość gość
23:46 W takim razie bliskość nie może być płatna bo dalej to oszustwo. Przecież nie jest tak, że za pieniądze cie przytulę a za darmo kopię w tyłek. To chore wynaturzenie człowieka

Gość gość
Facet traktuje kobietę tak jak społeczeństwo mu wmówiło, że powinien, a większość bezkrytycznie w to wierzy. Idziecie za tłumem, wchodzicie w schematy. Nigdy żadnej z kobiet, u których byłem nie traktowałem jak przedmiot. Sam też nie byłem tak potraktowany. Ot, pogadaliśmy, wypiliśmy kawę i poszliśmy do łóżka. Lubiłam te dziewczyny i nadal kilka z nich lubię.

Gość gość
Prostytutka potrafi calowac sie z facetem ktorego dopiero 5 minut zna,to dlaczego z obcymi na ulicy to nie robi,nie przytula obcych za darmo ?