Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mam dylemat

Pytanie do dziewczyn odważyłybyście się obciąć włosy?

Polecane posty

Gość mam dylemat

Ja ciągle mam dylemat - bo mam długie włosy, a kusi mnie by obciąć się na chłopaka ponieważ mam bardziej męski styl więc no. Ale boję się że będę żałować, a tu chodzi o taką radykalną zmianę. Także chętnie poczytam wasze odpowiedzi czy wy byście się odważyły czy nie ;) No i oczywiście dziewczyny które ścięły się tak krótko niech też piszą ;) A i jeszcze pytanie - czy do okrągłej twarzy wgl będą pasować krótkie włosy? Bo ja taka mam.

Gość gość
Mam tak samo jak ty ale się wstydze boje itp

Gość gość
Mnie taż to zawsze kusiło, imponowały mi dziewczyny bardzo krótko obcięte. Ale nie miałam odwagi, aż do zeszłego roku. W końcu się przełamałam i poszłam do męskiego fryzjera. Pani była w szoku że ma ściąć takie ładne włosy, ale w końcu udziela mój kucyk. potem to już była fajna jazda nożyczkami i maszynką. Jak skończyła to nie mogłam się poznać w lustrze, z fotela wstałam jak nowo narodzona, czułam się bosko. najpierw to znajomi mnie nie poznawali, ale potem to nawet usłyszałam że super wyglądam jako chłopczyca. Nie żałuje i ścinam się teraz regularnie. Do okrągłej twarzy musisz mocno wygolić boki, żeby były smukłe i zostawić górę, tak żeby ją postawić.

Gość gość
mialam dlugie i tak mnie wkurzały że samo wziełam nożyczki i opitolilam się przed lustrem, nawet jakoś mi wyszło, wyrównalam maszynką bracika. bylo co zbierać z podlogi, bo mam gęste wlosy, musiałam wynieść do smieci caly kubeł moich wlosów, i zrobilam to z satysfakcją, na schodach spotkał mnie znajomy, szczena mu opadła z wrażenia jak mnie zobaczył, to mu jeszcze pokazałam co niosę, ale mnie wsumie pochwalił że mialam rację że to zrobilam