Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Wkurzają mnie ludzie i te ich durne kondolencje na FB

Polecane posty

Gość gość

Ale jak wcześniej były akcje poszukiwawcze tejże zaginionej osoby to nikt d**y nie ruszył. A teraz ponad 500 komentarzy jak to wszyscy współczują i wierzyli że sie odnajdzie. Zleciały się sępy bo sensacji szukają. I zapewne tak jest z wieloma innymi sprawami. Do szukania nikogo nie ma, ale na ploteczki to pierwsi

Gość gość
Najlepsze też jest to że na poszukiwaniach nikt ze znajomych nie przyszedł, była garstka całkiem obcych ludzi. A na pogrzeb sie teraz banda wielkich 'znajomych' szykuje co palca nawet nie ruszyli żeby pomóc. Dowiedziałam się również jakie downy na świecie istnieją żeby wydzwaniać do rodziny zaginionej osoby i kłamać że się tą osobe widziało. A po sprawdzeniu przez policje (nagrania z kamer) okazało się że osoba która zaginioną osobę rzekomo widziała w miejscu X..to wcale jej tam nie było, ani jej ani osoby zaginionej.

Gość gość
To jest muj pierwszy i trzeci kanał, drugiego jeszcze nie zrobiłem. Ale ósmy zrobię hobbistycznie. Tamte publikowałem jako angielskojęzyczne i ruskie skecze, także pojawiałem się w domach kolegów. Było śmiesznie i fantastycznie, i z takim też zamierzeniem powstał kanał który teraz jakimś trafem ogląda ponad 1 30000 tysięcy osób. Zmieniło to trochę mnie i sposób w jaki podchodzę do teg (staram się być bardziej systematyczny, dobry, miły, serdeczny, ciepły, słodki, kochający ), ale ważne jest też dla mnie żeby to co mi robią, podobało się także mi.

Gość gość
I po co debilu spamujesz?

Gość gość
U mnie w mieście to samo. Do pomocy nikogo ale na sensacje na FB od razu sie zlecieli

Gość gość
:D