Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

wakacje a przedszkola co zrobicie z dziecmi?

Polecane posty

Gość gość

Wiadomo jak pracuja przedszkole. Wiekszosc jest przez miesiac zamkniete. Co zrobicie z dziecmi?

Gość gość
Zostawić dzieci pod opieką dziadków albo zabrać ze sobą na wakacje.

Gość gość
Ciekawe kto moze sobie pozwolic na miesiac wakacji tluku

Gość gość
Masz przedszkola prywatne, które oferują opiekę dla dzieci czy to godzinową, czy całodniową. Moja córka na co dzień chodzi do prywatnego, latem wypadną jakieś 3 tygodnie (2 tyg na wakacjach z nami, tydzień z babcią nad morzem + pewnie kilka dni luźnych u drugich dziadków na działce) ale tak poza tym podpisuję aneks o dodatkową opiekę wakacyjną. U nas akurat jest tak, że jest stawka godzinowa (nie pamiętam już jaka) + posiłki (11zł/dzień) ale dyrektorka jest na tyle uczciwa, że jeśli wychodzi finansowo więcej niż wyszłoby normalne czesne (500zł/miesiąc bez jedzenia) to proponuje np zapłacenie 1/3 czesnego czy coś w podobie. Zorientuj się, może u Ciebie też jest taka placówka. Poza tym - przedszkola publiczne zdaje się mają wakacyjne dyżury, ileś tam placówek na dzielnicę, co roku się wymieniają tą opieką. Można dzieci zapisywać już wcześniej i raczej nie ma z tym problemu. W prawdzie kto pierwszy ten lepszy ale chętnych nie jest aż tak strasznie dużo.

Gość gość
gość dziś Zostawić dzieci pod opieką dziadków albo zabrać ze sobą na wakacje. x Pieprzysz jak moja siostra nauczycielka, która ma 2 miechy laby i dziwi się, że inni nie mogą sobie wziąć latem urlopu wypoczynkowego na 8 tygodni :o 🖐️

Gość gość
To zostaw siostrze nauczycielce

Gość gość
Z dziećmi trzeba jechać tam gdzie są atrakcję. My co jakiś czas jeździmy na zamek w Ogrodzieńcu http://www.zamek-ogrodzieniec.pl/. Bardzo fajne atrakcję dla dzieci i super spędzony czas.

Gość Diana

Dokładnie... moje dzieci lubią jazdę konną i w takie miejsca najczęściej jeździmy.  Najczęściej  korzystamy z oferty wakacje w siodle łódź w klubie jeździeckim Salio.  Jeżeli wasze dzieci i wy interesujecie się jazdą konną to serdecznie polecam. 

Gość KINIA

Ja polecam skontaktować się z firmą Świat Labiryntów, która oferuję ciekawe atrakcję dla dzieci na różne okazję.  Firma oferuję zabawy dla dzieci, imprezy integracyjne wieczory  panieńskie  a nawet  poprawiny.