Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Lubicie wrazliwych facetow?

Polecane posty

Gość gość

ja tak, ale zwykle tacy sa gejami a nawet jesli nie to sa tak wrazliwi az do przesady...i zniewiesciali.Na silownie nie pojda, do pracy nie bo nie sa do tego stworzeni, jacys oderwani od rzeczywistosci...

Gość gość
Nie przepadam. Sama nie jestem wrażliwa, więc roztkliwiający się facet, to nie jest dla mnie dobra lokata uczuciowa.

Gość gość
dwie idiotki wyżej,pierwsza ocenia wrazliwosc na przykładzie obiboka,druga tylko lokaty by liczyla swoim prymitywnym łbem

Gość gość
gość dziś . Brawo brawo dalej pojedz im po ambicji jeszcze trochę DAWAJJJJJ nie krępuj się po śmieje się trochę z nich będę miała ubaw DAJESZZZZ tylko tak po całej lini .

Gość gość
chodzi o wartości i zdechnięty świat tępa dzido

Gość gość
poza tym dołączyłaś do grona idiotek szczerzących pysk z innych,tego też nie lubię

Gość gość
Autorka tematu ma nawet problem z własnym odchodem w WC stoi nad kiblem i się zastanawia godzinę czy wcisnąć spłuczke .

Gość gość
kafeteria upadla...co za idioci sie tutaj wypowiadaja ,zal :D

Gość gość
gość dziś . Witaj w klubie , podaj jakiś adres to prześle Ci słownik ortograficzny .

Gość gość
po co słownik jak ktoś nie używa polskich znakow ?

Gość gość
i np. ty używasz wszystkich znakow a jednak się pomylilas i pieprzysz o slowniku

Gość gość
gość dziś twoja inteligencja jest na poziomie odkurzacza chodź pewnie i on jest mądrzejszy .

Gość gość
ty wyżej, lepiej sie do psychiatry wybierz albo zabij bo widze ze probujesz sie dowartosciowac anonimowo,zalosne

Gość gość
Autorka i jej podobne wola muzulmanow ktorzy obcinaja glowy wlasnym dzieciom za nieposluszenstwo albo patoli jak ta ostatnia afera co mezczyzna pijak skatowal swoje dziecko na smierc. To jest ich ideal meskosci. Dobrze, ze sa kobiety chcace innych mezczyzn.

Gość gość
Halo!!! jest różnica miedzy mięczakiem a wrażliwym mężczyzną. Mięczaki to ukryci albo jawni homo - nie rozumiem ich oburzenia? Dlaczego żądacie dla siebie takich samych praw jak mężczyzni? Nie jesteście stworzeni do związku z kobietą, może jakaś marna podróbka kobiety sie Wami zainteresuje, ale to mniejszość. Odmieńcy z odmiencami, normalni z normalnymi. I tyle.

Gość Brzydki ale inteligentny
Ja jestem wrażliwy.

Gość gośćbaba
5.34 w końcu ktoś napisał coś mądrego,bo już mnie męczy reagowanie na wypociny tych idiotek,wrażliwość jest bardzo cenna ,obok siły i odwagi ,to trzeba rozwijać jednocześnie

Gość gośćbaba
5.34 w końcu ktoś napisał coś mądrego,bo już mnie męczy reagowanie na wypociny tych idiotek,wrażliwość jest bardzo cenna ,obok siły i odwagi ,to trzeba rozwijać jednocześnie

Gość gośćhhi8hgdfi9
Wrażliwych tchórzliwych niezdecydowanych gadatliwych będe unikała do konca życia,natomiast tak jak ktos wspomniał jesli wrazliwosc idzie w parze z odwagą siłą to jak najbardziej..nie wyobrazam sobie życia z nieczułym niewrazliwym facetem

Gość gość
Zazwyczaj ci, którzy określają siebie jako wrażliwych, są po prostu przewrażliwieni na własnym punkcie.

Gość gość
Sory ale do tej pory wrażliwi których poznałam okazywali sie zwykłymi mięczakami ,znowu faceci bezwzględni chamscy oschli tez absolutnie nie są w moim typie

Gość gość
gość dziś Sory ale do tej pory wrażliwi których poznałam okazywali sie zwykłymi mięczakami ,znowu faceci bezwzględni chamscy oschli tez absolutnie nie są w moim typie X Najlepszy jest zawsze tzw. : "złoty środek": stanowczy facet nie pozbawiony wrażliwości.