Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

dalszego niespełna 60 letnia Kozidrak robi się na sikse i obnaża grube ciało?

Polecane posty

Gość gość

Kiedyś taka nie była. Głowa świeże dupa szaleje?

Pomimo tego że ma 60 lat podąża za ówczesną modą, jej sprawa...

Gość gość
To niech schudnie!!

Gość gość
a po co ma chudnąć? nie chcesz, to nie oglądaj

Gość gość
Jak na 60 to ma super ciało

Gość gość
cialo z " daleka" zza szybki telewizora ma swietne . obawiam sie ze na żywo bedzie gorzej ale te mini i cyce na wierzchu nie wypada z racji wieku

Gość gość
nie chcesz - nie patrz

Gość gość
nie wypada z racji wieku ubierz matkę w worek i beret a od innych kobiet się odczep

Gość gość
p****alo was? wyglada jak kaszaloty

Gość gość
Nie chcesz to nie patrz? Tak jak kobiety wymyślają coraz to nowe rodzaje przemocy (np ekonomiczna - a przecież "jak chcesz to zarabiaj wiecej") tak mężczyznom zaczyna przeszkadzać przemoc wizualna. Czy ja jako człowiek nie mogę sobie popatrzeć na ładny świat tylko zawsze jakaś mało zgrabna baba wyjedzie mi że swoimi zmarszczkami i faldami.

Gość gość
Głową świeże dupa szaleje

Gość gość
Zapytaj jej sama jak jesteś taka wyszczekana, a nie drzesz mordę w internetach, a w ogóle to niezłe masz problemy wscibska cebularo

Gość gość
Uwielbiam jej brodawkę na twarzy... To jest kobietą był, wiele z nich nie umie starzec się z godnością... Więc teraz pissdy mam dwie lalala

Gość gość
Zobaczymy z jaką godnością Wy będziecie się starzeć, jak po okresie przekwitania zacznie Wam się ciało zmieniać mimo zdwojonych wysiłków. Jedzenia coraz mniej, raczej dieta warzywno-owocowa, a tu i ówdzie przybywa. I nic nie pomoże, bo niektóre leki powodują przyrost wagi, hormony szaleją, choroby atakują. Moja mama w ciągu roku "przytyła" ponad 10 kg, chociaż codziennie ćwiczy, jeździ rowerem ponad 20 km, lata z kijaszkami. Niestety, choroba i przyjmowane leki nie służą jej. Mama ma dopiero 61 lat. Nie wyśmiewajcie się ze starszych osób, one są sprawne fizycznie, wewnętrznie czują się jeszcze młodo, ale czas robi swoje. I Wy kiedyś takie będziecie, tłuszczyk się znajdzie, skóra pomarszczona, dziury po kolczykach w nosie i innych częściach ciała jeszcze bardziej będzie widoczna, a tatuaże też Was nie upiększą:D

Gość gość
Ty mi kur.Warszawa. Nie opowiadah bajek bo g****o wiesz i życiu ja od 22 rz mam Hashimoto i wiem jak ciężko jest z wagą i przesuszona skóra zmarchami i włosami a jeszcze 30 nie skończyłam. A ty mi kuźwa o 60 tkach opowiadasz.. byki mają nayebane we lbach nie umieją się starzec

Gość Ale to już było
Hej autorko postu! Potrafisz czytać? Temat jest o dzieciach oraz ciąży a nie jakiejś starej babie.

Gość gość
60-tka to nie stara baba ! tylko zadbana,wyksztalcona,pracująca,itd kobieta! W jakim ty otoczeniu się obracasz ostatni gosciu?