Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Co kupiliście dziś swoim mamom ?

Polecane posty

Gość gość

Ja swojej torebkę, a Wy? :)

Gość gość
kilo ciasta

Gość gość
Kopa w doope

Gość gość
Rafaello nie nie mam za bardzo kasy

Gość gość
Do tej co dala kopa ty kiedys tez dostaniesz ale z dwojona sila . zapamietaj te slowa.

Gość gość
złozyłam tel życzenia z obowiązku,ona mi nigdy nic nie dawała ,a jesli juz to to co inne dzieci dostawały bez okazji ,czyli np buty,piórnik,żel pod prysznic. Nigdy nie dostałam od niej prezentu z prawdziwego zdarzenia. Nigdy nie kupiła mi bluzki kiedy nie miałam w czym chodzić,czekała na okazje czyli np dzień dziecka. Jestem dorosła mam 29 lat,pod choinkę dostałam rękawicę kuchenną ze sklepu wszystko po 2,50. Mama dostała ode mnie i mojego meża piekny markowy zestaw kosmetyków. Na 18 dostałam jakis dezodorant z kiosku i rajtuzy,a wiedziała ze moim marzeniem jest kurs hiszpańskiego i ramoneska. Mąż mój doatał od niej na imieniny skarpetki,takie normalne skarpetki za 3 zł.... Nie moja mama nie jest biedna,nigdy nie bylismy biedni,ot normalna rodzina,średni standart. I to siedzi we mnie strasznie,nie chodzi o bóg wie jakie prezenty ale przeciez mozna dać cos z serca,a nie jakies byle gó.... byleby było,kupione na szybcika. Do niedawna (boże narodzenie 2016) bardzo sie starałam i zawsze mama dostawała ode mnie cos od serca lub cos o czym marzyła o ile fundusze mi pozwalały,natomiast po akcji z rękawicą kuchenną za 2,50 coś we mnie pękło,powiedziałam dosyć,po drodze były jej urodziny ,imieniny i dzisiaj dzień matki.tylko w urodziny dostała ode mnie prezent- wino wytrawne za 16 zł ,specjalnie bo wiem że nie lubi,woli słodkie.

Gość gość
Adwokat i mercii

Gość gość
ona nie dzwoni nigy w me urodziny imieniny no to hmm,,

Gość gość
gość dziś niepojęte jak ty wyliczasz każdą cenę :/

Gość gość
21.44 nie wyliczam z pazerności a dla zobrazowania sytuacji. Mogłaby i ta cholerna rekawica kuchenna kosztować 250 zł i nie zmieniło by to faktu ze mama wie ze ja nie przepadam za gotowaniem,kocham za to srebro i wszelakie rzeczy hand made,przeciez można było kupić np kolczyki srebrne za 20 zł? zwłaszcza że ja lubie małą skromną bizuterie,uwazam że dajac prezent bliskiej osobie należy dać coś z czego ta osoba się ucieszy a nie byle co na odpieprz się.

Gość gość
Znicz.

Gość gość
Perfumy

Gość gość
Ja nic! Bo moja mama udaje ze nas nie zna to ja sie odwdzięczam tak samo, i tak juz 7 lat. 0 kontaktu ,młodszy brat to był i jest to oczko w glowie taki wygadany,wszystkowiedzy,co zrobi to najlepsze jest co kupi to najtrafniejszy zakup itd .jednym słowem Pier.le ich .

Gość gość
Za co?

Gość gość
Jak jeszcze mieszkałem w domu to bylo inaczej bo bylem potrzebny ,taki darmowy pracownik wszystko zrobilem bez narzekania a kiedy sie ożeniłem i wyprowadzilem to juz bylem niepotrzebny to przestawali powoli do nas przychodzić teraz wgl juz nie ma kontaktu , moim najlepszym przyjacielem i rodziną jest żona. Rodzice mnie olali wiec ja ich też

Gość gość
Moja matka to fałszywe babsko ktora mnie ma gdzieś to ja ja też.

Gość gość
Dokładnie jak nie jesteś przydatny to cię oleja tacy są niektórzy rodzice jak obcego traktują

Gość gość
Pewno nikogo to nie obchodzi bo to anonimowe forum ale nigdy tego nikomu nie mówiłem wiec chciałem to wywalic choc wcale nie pomoglo

Gość gość
ale z was chamy mama jest tylko jedna

Gość gość
Na miano matki trzeba zapracować taka prawda.

Gość gość
Bluzkę, obrus, świecznik.

Gość gość
I co z tego że jest jedyna mam to gdzieś dzieci nie będę mieć bo mam kiepskie geny.

Gość gość
Nie jestem chamem jestem bardzo pamiętliwy nie wybaczam krzywdy nigdy ,taki juz jestem,

Gość gość
gość dziś ale z was chamy mama jest tylko jedna xx A z ciebie bezmózgowiec. Bo w twoim ograniczeniu umysłowym o tym nie nie wiesz, że są matki i matki. Matki które kochaja, wspierają, pamiętają i są do rany przyłóż, i matki które olewają, biją, znęcają się psychicznie i fizyczne, a nawet mordują własne dzieci. Więc pomyśl zanim napiszesz.

Gość gość
Dziś nic :)

Gość gość
A mi nie chodzi o to że krzywdę mi zrobiła bo zrobiła mi ale trudno,pogodziłam się, ale chodzi o fakt że nie trawie jej jako człowieka , odrzuca mnie.

Gość gość
gość dziś Pewno nikogo to nie obchodzi bo to anonimowe forum ale nigdy tego nikomu nie mówiłem wiec chciałem to wywalic choc wcale nie pomoglo xxxxx I dobrze, że wyrzuciłeś, niestety nie ty jeden tak masz

Gość gość
...za to tesciowa to zlota kobieta nigdy nie odmówiła pomocy czy dzieci trzeba bylo zostawić czy finansowa pomoc i nie wpier..la sie do niczego a mieszkamy w odl.od siebie 5 km.

Gość gość
dziś [22:30 jakos nikt cie nie zamordował

Gość asiutka    1999
kwiatka i bombonierkę