Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Jakie te dzieci mają teraz durne imiona albo rodziców to szok

Polecane posty

Gość gość

Za moich czasów byly Kasie, Karoliny, Malgosie, Marty, Moniki, Asie, Basie, Natalie, Ewy, Ele, Ule, Alicje, Anie... A teraz? 4 zosie w jednej klasie 3julie 2nikole do tego nadia, adela, roksana, arletta i Violetta czyli albo imiona banaly klony albo jak ksywki z burdelu Chlopcy maja normalniejsze i bardziej zroznicowane ale sa trzy: wyjatki bastian, ramon i kewin

Gość gość
co jest normalnego w zagranicznych, spolszczonych imionach z twoich czasów co nie jest normalne w tych popularnych teraz?

Gość gość
Taaaaaa kiedyś... Też tak było! 30 lat temu w mojej klasie 3 Anie, 2 Małgosie, 3 Kasie, 2 Piotrów, 3 Grześków, itp...

Gość gość
Kasie i Anię to też nie sa polskie imiona , polskie imiona to rzepicha albo zytomir

Gość gość
Imioma z twoich czasów też sa durne bo brzmią staromodnie , nie mówiąc już ze dla pokolenia wojennego imiona które podalas to taki sam szrot jak te Nikola i roksany

Gość gość
Czyzby mamusie roksanek i innych sie oburzyly?

Gość gość
Czemu niby myślisz ze twoje zdanie kogoś obchodzi ? Za wysoko się oceniasz

Gość gość
Sami narażają te dzieci na śmiesznosc, a imiona takie nadają ludzie z nizin społecznych,którzy myślą że to jest takie kull. Znam taką Roksanke która zaczęła przedstawiać się drugim imieniem, ciekawe dlaczego?

Gość gość
Roksana normalne imię , jesteście idiotami serio trzeba nie mieć problemów w życiu żeby się interesować nawet czyimś imieniem

Gość gość
Rowniez nie widze nic durnego w takich imionach jak Julia czy Zosia.Durna to co najwyzej jest autorka tego tematu.

Gość gość
Zaczęła się przedstawiać drugim imieniem przez takie prymitywy jak Ty, które nie akceptują niczego co wykracza poza ich umysłowe ograniczenia. Dlaczego dzieci w przedszkolu wyśmiewaja się z imion innych dzieci? Musiały to wynieść z domu.

Gość gość
Hahaha zdecydowanie mamuśki, które dały swoim gówniakom takie posrane imiona się oburzyły i są w natarciu :-)

Gość gość
10:36 Ja akurat mam dwoch synow,ale nie mam pojecia po co zakladac takie idiotyczne tematy.Jakies kompleksy albo niedowartosciowanie?Mam jeszcze jedno pytanie.Na swoje dzieci rowniez mowisz gowniaki?Swoja droga,trzeba miec jakis niedorozwoj mozgu aby nasmiewac sie z imion,ktore zostaly wymienione w temacie.Nie wiem czy to pisze dorosla osoba czy domorosly gimnazjalista.

Gość gość
Ale co Cię obchodzi to kto jakie nadał imię? Nikt Ci nie broni nazwać swojej córki Kasią lub Anią, więc nie interesuj się cudzą Nadią czy Roksaną. BTW, ja jestem w trakcie wybierania imienia, nie przepadam za popularnymi teraz Zosiami i Haniami wiec nie nazwę tak swojej córki, moje koleżanki z kolei nie przepadają za imionaki 'orientalnymi', które rozważam ja. Ale nikt nikomu nie narzuca swojego zdania. Szanujmy się.

Gość gość
10:48 Bo jak komus nudzi sie to wymysla wlasnie takie durne prowokacje.Czysta nuda,niestety.

Gość gość
Potem oburzone po latach dzieci dojrzewają i zmieniają sądownie te durne imiona na normalne. Najgorzej mieć rodziców idiotów sugerujących się postaciami z durnowatych seriali.

Gość gość
10:55 Tylko co jest zlego w imionach typu Zosia czy Julia?Jedna Roksane w swoim zyciu poznalam,dorosla kobieta,ale bardzo milo wspominam ja.Trzeba miec nasrane w glowie aby takie p*****ly wymyslac.

Gość gość
Ja właśnie sie zatstanaiwm jak nazwać córke Nina czy Nicole bo NIkola mi się nie podoba

Gość gość
8:54 Ze co? ze kasia, karolina czy gosia brzmia dzisiaj staromodnie???

Gość gość
gość dziś Nie rozumiem jak można dojść do wniosku, że Zofia czy Julia są złymi imionami? Natomiast Roksana brzmi jak typowa burdelmama.

Gość gość
gość dziś dokładnie :D ale zauważ że takie posrane imiona, te pseudo-hamerykańskie typu dżesika, brajan, kewin, markus, sonia, paris, nikola, roksana, to nadają głównie lambadziary z patologii. nie spotkałem się jeszcze aby w normalnym domu były takie wybryki ;-)

Gość gość
Te wszystkie Dżesiki, Nikolki, Alanki i Brajanki i ich mamusie. Nie trzeba znać, a od razu wszystko wiadomo :)

Gość gość
gość dziś Powód jest zawsze ten sam, patologia ma niskie IQ Gdy usłyszysz w pobliżu gdy ktoś do dziecka woła Roksana to wiedz, że masz do czynienia z typową patologią. :)

Gość gość
Grunt ze Ty taka porządna elokwenta i nie patologiczna , na pewno twoim ojcem jest prawnik a mąż chirurg , a tak na serio zajmij się swoim życiem a nie swoje frustracje uzewnetrzniaj do ludzi

Gość gość
Ponad 20 lat temu Martyna bylo egzotycznym imieniem...a Nadia jest starsze w Polsce niz Karolina np.

Gość gość
gość dziś każda prostytutka też miała w swoim życiu rodziców

Gość gość
Córka moich znajomych ma na imię Astrid. Tatuś lekarz, a mamusia pielęgniarka. :D