Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Poznałem dzisiaj pewną Polkę w Londynie...

Polecane posty

Gość gość

Tylko, że ona strasznie nienawidzi polskich mężczyzn. Jak się jej zapytałem "Where are you from?" to odpowiedziała "From Poland, but I hate polish men. They are ugly, dumb and unattractive. And you?" (w skrócie powiedziała, że polscy faceci są brzydcy i głupi) Powiedziałem jej, że jestem z Czech. Zaprosiła mnie do restauracji no i się zgodziłem. Zastanawiam się czy powiedzieć jej, że jestem Polakiem. Jak sądzicie? Zastanawiam się czy jak przyznam się, że jestem Polakiem, to czy nie zerwie ze mną kontaktu.

Gość uglypolishmen
AHAHAHAHAHAHHA

Gość gość
Jak wy byście zareagowały gdybyście się dowiedziały, że mężczyzna, z którym rozmawiacie za granicą jest Polakiem?

Gość gość
up

Gość gość
nie po to wyjechałam za granicę, żeby umawiać się z Polakami :D

Gość deidreeofderra
W sumie to bym się ucieszyła, bo nie mam prawie żadnych polskich znajomych tutaj. Byłoby z kim pogadać po polsku i pośmiać się z rzeczy, które tylko Polacy zrozumieją.

Gość gość
nie po to wyjechałam za granicę, żeby umawiać się z Polakami smiech.gif xx Czyli po to, żeby dawać duupy ciapakom?

Gość gość
Jakby był z klasa, rozsądny chłopak, nie pijus itd to kciuk w górę.

Gość gość
Również mieszkam za granicą już od 10 lat i niestety z bólem stwierdzam że większość polaków tutaj to sami prostacy, którzy nie umieją się zachować. Większość nie ma żadnej edukacji, nie umie się normalnie wysławiać bo co drugie słowo bluzgają a do tego zero uroku osobistego... Ale to znowu nie znaczy że każdy jeden taki jest. Ta dziewczyna też chyba nie jest zbyt mądra tak mówiąc, bo w końcu sama jest polką? Powiedz jej po prostu prawdę, bo to i tak czy siak się wyda, a później jeszcze powie że miała rację i ty jesteś taki jak wszyscy bo ją okłamałeś. Prosto z mostu że jak usłyszałeś że nie lubi Polaków to się przestaraszyłeś ale niech da Ci szansę i sama zdecyduje :)