Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Dziewczyny potrzebuje waszej opini

Polecane posty

Gość gość

Chce kupic auto i nie wiem ktore wybrac :( A wiec tak.Opcja 1 to Vw Cc z 2010 roku Opcja druga Mercedes E klasa blueefficiency sport tez z 2010 roku :) Ktore fajniejsze wdg was? Prosze o szczere odpowiedzi :)

Gość gość
Volvo bo to szwedzka jakość komfort i bezpieczenstwo

Gość gość
Bardzo lunie volvo - klasa sama w sobie . Moze kiedys jeszcze kupie

Gość gość
Pytaj facetow , bo kobiety sie nie znaja

Gość gość
Volvo tez mi sie podoba ale ten tyl ma schrzaniony. Jezeli chodzi o jakosc i utrzymanie to wiem wszystko apropo tych dwoch aut.Ale oba mi sie podobaja rownoczesnie.Ktore wdg was ma wiecej klasy z wygladu?

Gość gość
A opinii to nie pisało się kiedyś z dwiema "i" na końcu? Rada języka polskiego już coś zmieniła w tym zakresie?

Gość gość
Samochód to samochód, Mercedes to Mercedes Zgadzam się 23:09 Generalnie wszystkie samochody są przewidziane i zaprojektowane aby po 5 latach zaczynał się psuć..... Mercedes kiedyś mało nie zbankrutował przez model w123, w124, w140....

Gość gość
23.16... Nie czepiaj sie drobnostek :p Wiem ze auta sa po to ze maja sie psuc.Inaczej firmy motoryzacyjne by zbankrutowaly :) ja jednak wciaz czekam na odpowiedz ktore auto ma z wygladu w sobie wiecej klasy? :)

Gość gość
Oba piekne . Wiecej klasy ma chyba mercedes , ale nie wiem ktory bym wybrala . Vv tez mi sie bardzo podoba , wydaje sie bardziej sportowy , merc. bardziej elegancki .

Gość gość
Co za dno... To o volvo czy volkswagena (vw) chodzi? Nie chce mi się sprawdzać modelu.

Gość gość
No wlasnie.Mam ten sam problem.Ok powiem dlaczego tak mi zależy na opini dziewczyn.Otoz rok temu mialem pewne problemy i ktos zle ocenil sytuacje sluchajac plotek innych i mi dowalil :( teraz tylko chce pokazac jak bardzo ta osoba sie mylila i udowodnic ze nie jest tak jak mnie obsmarowano ;) tylko w taki sposob moge gdyz nie mam z nia kontaktu ale od czasu do czasu widujemy sie przypadkowo na miescie :(

Gość gość
23.44... Jakie dno?chodzi o merca i vw...

Gość opiniadziewczyny
zdecydowanie mercedes - klasa wyzej;)

Gość gość
23:50 o co chodzi ?

Gość gość
O nic.O ratowanie swojego wizerunku poprostu ;)

Gość gość
Az tak nadszarpniety ?

Gość gość
Chyba tak.Nienawisc ludzka nie zna granic :(

Gość gość
A co to za plotki , jesli mozna zapytac ? Jest az tak zle ?

Gość gość
Ze sie stoczylem,jestem patologia itp :( ehhh...szkoda gadac.Mialem w tamtym okresie pewne problemy natury finansowej ale spowodowane przez tych zawistnych ludzi.Do tego obsmarowali mnie w otoczeniu psujac moj wizerunek.Dzisiaj to juz przeszlosc.Chce by otoczenie zweryfikowalo te klamstwa.I przec wciaz do przodu majac ich gdzies ;)

Gość gość
Aha i jak rozumiem chcesz im to udowodnić kupując sobie stare auto? Fantastyczny sposób, nie ma co.

Gość gość
Nie stac mnie na nowe a na raty nie chce brac ;)

Gość gość
To na ch*j szpanować. Kup takie, które jest bezpieczniejsze, mniej awaryjne i bardziej ekonomiczne w eksploatacji. I kij w dupę plotkarzom. Robieniem pewnych rzeczy pod publiczkę tylko z siebie robisz idiotę, nie z nich. P.S. Doradzam Volvo, miałam 4, wszystkie były kapitalne.

Gość gość
Ale tu nie chodzi do konca o robienie pod publiczke :) te auta mi sie poprostu podobaja :) ich styl ;) a jakie volvo masz na mysli? ;)

Gość gość
Ja osobiście miałam dwie S 40, S 60 i V 40. Każda była fajna na swój sposób. Do merców nie mam totalnie przekonania, ani mi się nie podobają, ani im nie ufam. Wieśwageny są nie do zajechania. Mnie się to konkretne passerati nie podoba, jeśli chodzi w budę, to są ładniejsze.

Gość gość
Mnie się bardziej podoba ten mercedes - ale po prostu wizualnie, jestem kobietą, która nie bardzo się zna na autach:) który lepszy to już pytanie do bardziej ogarnietych w tym temacie:)

Gość gość
No ten merc ma w sobie jakas moc ;)

Gość gość
VW nie do zajechania? Jaja sobie robisz? Kiedyś takie były ale od ponad dekady ich silniki to złom, rozlatujący się po 100 tyś czyli akurat po 4-5 latach, na olej łapczywy od nowości :-P

Gość morskiecienie
Vw Cc :) = volvo? poważnie?