Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Zgodziłem się na trójkąt

Polecane posty

Gość gość

A teraz po prostu huj mnie chcę trafić nie sądziłem że to będzie takie trudne

Gość gość
A co w tym trudnego. Wybierzcie sobie tego 3 takiego żeby Ci nie przeszkadzał i tyle.

Gość gość
Opowiedz coś o tym wiecej

Gość gość
Już po i męczy mnie obraz jak tamten posówał moją żonę ze mną nigdy tak się nie zachowywała

Gość gość
Prowokacja. Po pierwsze dla kobiety to stres zresztą jak dla wszystkich więc na nie była aż tak wyluzowqna żeby kompletnie odleciec. Dwa, nawet jak było jej dobrze to każda by się hamowala aby nie wpedzic partnera w kompleksy. Trzy, trójkąt ma to do siebie ze działa cała trójka więc nie ma "że ona była tylko z nim".

Gość gość
Tak wszędzie już prowokacje wietrzycie ona bardzo tego chciała i to ona to zorganizowała zgodziłem się bo w zamian zaproponowała sex z kobietą w trójkącie ale teraz chyba nawet nie będę miał ochoty na jakikolwiek sex z nią poprostu mnie zatkało na początku ja zacząłem ją bzykać a on obserwował jak się podjaral i wyjął swojego fakt nieco tylko dłuższego i grubszego to moja odrazu zaczęła inaczej się zachowywać jak on zaczął to zaczęła jęczeć jak nigdy że mną i to mnie zamurowało byłe strasznie zdołowany a najbardziej mnie w****ilo jak na koniec spuścił się na jej twarz i dekolt a ona mu oblizała oczywiście mi nigdy tak nie zrobiła

Gość gość
On miał pałe ok 25cm, bardzo grubą. A ja mam połowę z tego:(

Gość gość
To ci współczuję ja mam 17 a tamten miał max 19 dużej różnicy nie było ale huj mnie strzela jak o tym myślę niczego tak nie żałuję hyba muszę iść ją zdradzić z dziwką to może mi przejdzie