Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Facet wpędza mnie w kompleksy

Polecane posty

Gość gość

Hej, mój chłopak powiedział mi, że mam barki jak facet. Pracuje w magazynie, gdzie "przesuwam gazety" pod skanerem, wymaga to szybkości jak i często wysiłku. Może i wyrobiłam sobie przez to mięśnie, ale jestem drobną, chudą osobą. Nie sądzę, żeby to rzucalo się w oczy. Zrobiło mi się przykro, bo odczułam to, że jestem przez to w jakiś sposób szpetna. Samoocenę zresztą od dawna mam niską. Nie mam narazie możliwości zmiany pracy. Nie wiem, czy jest to powód do obrażenia się. Czasem mówi, ze jestem pryszczata albo dotyka mnie w jakieś miejsce na ciele i mówi "ale tłuszcz" i sie śmieje. Nie wiem jak mam na to reagować, narazie się nie odzywam.

Gość gość
Jesteś największą twoją miłością, kochaj siebie, rozpieszczaj, dbaj o cię;)) , szanuj tę fajną istotkę, a wtedy i inni będą cię kochać i szanować. A lubemu;(( mów coś podobnego o nim, żeby wiedział, jak to jest.

Gość zawsze szczery
0/10

Gość gość
Slabe, a poza tym chyba masz 15 letniego chłopaka, bo w tym wieku lubią dokuczać.

Gość gość
Wpędź go w większe :p

Gość gość
O ile to nie jest provo I nie macie po 16 lat To radze go zostawic. On CIE nie akceptuje a jak pozna Inna, ,,lepsza" to szybko kopnie CIE w d...e