Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

toksyczne osoby to są takie które umyślnie lub nieumyślnie sprawiają,że

Polecane posty

Gość gość

pewien normalny spór na argumenty,normalna analiza sytuacji nie są możliwe. W normalnych warunkach ludzie albo się dogadają,albo pójdą w swoją stronę,radzą z różnymi problemami np.z chorobami również psychicznymi ,uzgadniają różne sprawy np.komu pomóc a komu dać w dupę na otrzezwienie .Natomiast toksyczne klimaty stwarzane przez toksyczne osoby sprawiają,że normalna analiza sytuacji nie jest możliwa i ludzie taplają się w dziwnym gównie.

Gość gość
Dlatego ja pozbyłam sie ze swojego otoczenia toksycznych ludzi, Tobie też to radzę. Miałam iśc spac. paaaaaaaaaaa

Gość gość
to nie muszą być złe osoby,ale takie które sprawiają,że zamiast normalnie żyć ludzie żyją w jakimś w zawieszeniu i denerwują się czymś nad czym nikt normalny by się nie zastanawiał,a robią tak bo nie mogą się pogodzić się z czymś,że do czegoś nie nadają,że ktoś się nadaje lepiej,jakby nie przyjmowali tego do wiadomości,biją w tym wszelkie rekordy kompleksów i zazdrości

Gość gość
ja też idę spać Madziu

Gość gość
to nie są najczęściej najlepsze osoby z charakteru,ale nie muszą być jakoś bardzo złe,nawet mogą mieć w czymś rację czy dobre intencje,ale sprawiają,że się robi dziwnie a może być tragicznie z bzdurnych powodów nad którymi nikt normalny by się nie zastanawiał

Gość gość
a mega dziwnie się robi jak zbierze się kilka takich toksycznych osób i każde ciągnie w swoją stronę

Gość gość
Ja jestem toksyczną osobą, pomimo bycia wręcz frajersko uczciwą i tego, że staram się działać w dobrej wierze. Plociuchy, intryganci, wredni oni to nic przy mnie, są cenieni lubiani, pomimo tego, że niekoniecznie chcą dobrze dla innych, a ja pomimo iż nie chcę wprowadzam tę dziwną atmosferę, większość mnie unika jak tylko może - z wzajemnością.

Gość gość
to postaraj się zmienić,bo ta dziwna atmosfera niczemu dobremu nie służy,najwyżej jakieś nie ma tego złego co by na dobre nie wyszło z tego będzie,ale za jaką cenę,więc może nawet dobrze robią,że cię nie unikają

Gość gość
Są pewne kierunki, którymi podążają wszyscy. Ci którzy tego nie robią są uważani za " toksycznych"

Gość gość
Nie jestem madzią nie znam ciebie mozesz isc do lasu nawet sie zgubic :O

Gość gość dziś 22_32 toksyczna
Próbowałam nieraz być bardziej "do ludzi", bardziej bezpośrednia, wyluzowana, żartobliwa, ale nie spotkało się to z aprobatą z drugiej strony, nikt nie chciał mnie bliżej poznać. Nie będę nic robić na siłę. I tak siedzę w robocie samotna wśród wielu. Inni chodzą grupkami na kawki, papieroski, obiadki, a ja sama, sama, sama. A nie będę się narzucać.

Gość gość
Autorze tego tematu, mam wrażenie, że mówisz o sobie. Cały czas mącisz i wprowadzasz toksyczną atmosferę :o

Gość gość
Jeszcze o tym pogadamy Autorze, może po weekendzie :) Nic na siłę :)

Gość gość
To Madzia jest niby tą toksyczną osobą? Jeśli tak uważasz to po co o niej tyle tematów zakładasz? Nie lepiej dobrać się z jakąś normalną?