Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

niedoczynność tarczycy a odchudzanie

Polecane posty

Gość gość

Czy jak mam niedoczynność tarczycy i zacznę biegać i pływać(z pominięciem leczenia )to schudnę?Czy mój wysiłek sensu nie ma?

Gość gość
Leczona niedoczynosc?

Gość gość
14.45-przeskoczyć chcę leczenie (tylko bez umoralniania)chcę schudnąć

Gość gość
tez mam niedoczynnosc. wiem o tym od jakis 2 tygodni. tabletki biore od 10 dni. ostatnio schudlam 2 kg gdyz nie jem slodyczy i uprawiam wiecej sportu. waze obecnie 52 kg. wiec raczej mozna schudnac

Gość gość
Jako lekarz in spe nic nie pomogę skoro nie chcesz się leczyć.

Gość gość
Będziesz brać regularnie euthyrox to schudniesz bez problemu, moja córka ważyła 70 kg zaczęła leczenie i w tej chwili waży 53 kg. Żadne diety ani siłownia nie przynosiły żadnego efektu oprócz wyczerpania i osłabienia. Musisz cierpliwie poczekać ok.miesiaca, sama zauważysz zmianę na korzyść.

Gość gość Agata
Czy niiedoczynność masz leczoną? Moja kuzynka też miała problem z tarczycą i się odchudzała. Stosowała nawet Foreverslim, by poprawić efekt odchudzania, nie mniej tarczycę leczyła swoją drogą

Gość Kikka72
Nieleczenie się jest skrajnie nieodpowiedzialne. Poszukaj sposobu razem z dietetykiem, są tacy którzy takimi jednostkami się zajmują. Do tego dorzuć jakiś suplement który metabolizm nakręca, tylko poczytaj sobie przed zakupami.. Ja tak nie zrobiłam i wtopiłam kasę w liporedium, który się bezużyteczny okazał.,

Gość ZdrowiePrzedeWszystkim
Światowa organizacja zdrowia ( WHO ) oficjalnie uznała zioła Tybetańskie za zdrową naturalną i bardzo skuteczną metodę odchudzania oraz skuteczny sposób zmiany metabolizmu człowieka na szybki nagradzając je w 2014 roku pierwszym miejscem w kategorii – „Natural Product for Slimming”. https://www.youtube.com/watch?v=FsxHPTCTCE4

Gość gość
Mi dietę ustalał dietetyk wiec raczej nie stosuję żadnych ziół i suplementów. Ja chodziłam na Łukowska do Med expertu w Warszawie.