Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Te bachory sa nie do zniesienia! Zamorduje

Polecane posty

Gość gość

Pracuje w przedszkolu jako pomoc nauczyciela. Ktoregos dnia wezme bochora i zamorduje. Podaje jedzenie ide pozniej z nimi na plac zabaw, na koncu siedze jak ostatnie wyjdzie. 80procent powinno dostac wpier ..l! Wredne zlosliwe male potwory.

Gość gość
to po jaka choinke tam pracujesz moze sie zamienimy nikt ci nie karze tam pracowac widac nie lubisz dzieci ciekawe czy masz wklasne pewnie tez nie okreslenie na dzieci typu bachor jest ponizej normy ja mam studia 5 letnie mgr i jakos nie moge dostac pracy w tym kierunku a ty pewnie srednie i smrodzisz wez sie ogarnij

Gość gość
He mam to samo

Gość gość
eeeee taaaam, od razu, że nienawidzi dzieci ;-D dzieci są jak pierdy, każdy toleruje tylko swoje ;-P praca w przedszkolu jest fajna, ale trzeba trochę się wkręcić w ten dziecięcy rytm i wyluuuuuuuzować, bo inaczej człowiek zwariuje ;-D Powodzenia z małymi potworkami ;-)

Gość gość
Buahahah dobry tekst :D

Gość gość
dostałas prace po znajomosci i jeszcze ci zle to moze idz na produkcje bo mi etat blokujesz..

Gość gość
Nie ogarniam po co pracować w miejscu, którego się nie lubi. Jest tyle wolnych miejsc pracy dla kasjerów, kelnerów i wiele innych. Szkoda nerwów.

Gość gość
bo taka prawda dostalas po znajomosci i narzelasz a pewnie srednie masz a ja w tym kierunku co mam a mam nauczyciel przedszkola z*********m na produkcjii przez taka pusta dziewuche jak ty to ty powinnas w********ac na produkcje napewno bys nie ppszla bys po pietach ta robote calowala w przedszkolu

Gość gość
Nieładnie sie wyrazasz :D

Gość gość
Owszem mam srednie tylko ale pracy po znajomosci nie dostalam. Po prostu wykazalam sie i dostalam. Tem nie chce jesc inny tylko sam makaron a co to sheraton? Ten sie zesral wylal specjalnie zupe, wrzucil rolke papoeru do kibla. Niewiem ale te dzieci wywoluja we mnie wsciekolosc. Lubie dzieci nawet mam swoje ale niektorym by sie przydalo lanie...

Gość gość
Nieuczka, rzekomo z wyższym, a nie wie kiedy się każe, albo karze ? Pisać takie coś nie umie, tylko kląć i ludzi obrażać. Takie coś by miało dziećmi w przedszkolu się zajmować? Won do szmaty. Niczego dobrego dzieci nie nauczysz. Wczoraj 21.34 wstyd ☹

Gość gość
Szmata do szmaty. Hołota, precz od dzieci. Dziękuję za takie w przedszkolu, tylko smarkaczy nauczą chamstwa, nic więcej. Sadysta, kryminalista pod taką opieką wyrośnie, albo zdzira jakaś