Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

zostawila mnie z dnia na dzien twierdzac ze uczucia jej wygasly

Polecane posty

Gość gość

Witam, w skrocie chcialbym opisac moja historie ktora do dzis rozrywa mnie od srodka... poznalismy sie prawie 3 lata temu w barze... standardowo ... spotkania kolacje ... stalo sie zostalismy para, jak to w zwiazku bylo raz lepiej raz gorzej ... ale jakos uzupelnialismy sie wzajemnie i naprawde czulem ze to jest ta kobieta, po tylu nie udanych zwiazkach poczulem ze wlasnie szczescie to ona ... przyszedl taki czas monotoni tzn widywalosmy sie zadziej poniewaz zaczela szkole a ja zdobylem awans w pracy i poprostu troszke mnie to pochlonelo ale zawsze pamietalem o niej i planowalem nasza przyszlosc ... pewnego dnia przyszedl moment w ktorym postanowilem poprosic ja o reke ( zyjemy w stanach zjednoczonych dlatego wykupilem wycieczke smiglowcem po manhatanie poniewaz bardzo lubila to miejsce ) wiadomo piekny pierscionek wszystko gotowe ... tuz przed swietami dostalem noz w plecy : potrzebuje troche czasu, narazie nie chce byc z Toba ... dla mnie koniec swiata ... po tygodniu podjelem kolejna probe walki i proszenia o milosc ... uslyszalem ze te uczucia wygasly i nie chce byc ze mna ... swiat mi sie zawalil na dlugo poniewaz od kilku tygodni funkcjonuje normalnie i mysle trzezwo ale mam ciagle jakies wyzuty sumienia ze to moja wina ze moglem sie lepiej postarac ... ale prosilem o to aby wrocila 3 razy ... wiecej nie ponieze sie i nie pozbawie honoru ... nie wiem czy dobrze czy zle robie ale ciagle boli mnie to jak zostalem potraktowany ... chcialbym dostac jakies wskazowki jak stanac na nogi i wkoncu usmiechnac sie bo te pol roku pograzylo mnie, przepraszam za interpunkcje, pozdrawiam M.

Gość gość
Po ile macie lat?

Gość gość
ja 28, ona miala 23, zrozumialem tez ze za duza chyba roznica wieku

Gość gość
ciezko jest naprawde ciezko