Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Czy jeśli facet nie odezwal sie tego samego wieczoru po randce tzn., że juz sie

Polecane posty

Gość gość

nie odezwie? Jak myslicie? Czy jednak jeszcze może się odezwać np. nastepnego dnia?

Gość gość
up

Gość gość
Zależy czy wcześniej dużo pisał . Ale pewnie nie . Ja tak miałam raz .Nie odezwał się już a jak napisałam dlaczego się nie odzywa to odpisaŁ, że to nie to i tyle ...

Gość gość
Mi się wydaje że jakby był zadowolony to by coś napisał ....chociażby dobranoc czy co tam porabiasz . Jeśli się nie odezwał to kiepsko chyba że tak macie że nie piszecie dużo

Gość gość
Z doświadczenia wiem, że jak się nie odezwał, to lepiej się nie nastawiać na cuda... miałam tak, napisałam jakiś czas później i totalnie mnie olał. Nie warto zawracać sobie takim czymś głowy

Gość gość
Raczej duzo nie piszemy to inna rzecz, w dniu ktorym sie poznaliśmy czyli w niedzielę, tydzien temu, on napisał smsa, a pozniej 2 razy zadzwonił. Chcial sie umowic na nast. dzien, ale ja mu powiedzialam, ze mam czas dopiero w czwartek. Wtedy odezwał się dopiero w srode , czyli 3 dni pozniej i znow dzwonil. wiec przewaznie on dzwoni, a nie pisze...

Gość gość
up

Gość gość
Może wasze spotkanie było intensywne, przeładowane wrażeniami, może jest typem introwertyka, który potrzebuje czasu na 'regenerację' po spotkaniu. Bywają tacy faceci i kobiety. Sam należę do introwertyków. Nawet jeśli kogoś lubię, kocham to mimo wszystko potrzebuję czasu w samotności, dla siebie. Ludzie wtedy się niepokoją czasem, czy nie mam depresji, czy wszystko wporządku, co gorsza właśnie obwiniają siebie - że są zbyt nachalni itp. W ekstrawertycznym świecie introwertycy są nierozumiani.

Gość gość
Tym gorzej chyba być z zawziętym introwertykiem. Po co się w to pakować, skoro on po jednym wyjściu potrzebuje CZASU na dojście do siebie i pobycie w samotności :D