Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Jak to dobrze że są jeszcze na tym świecie faceci desperaci

Polecane posty

Gość gość

Jestem gruba. Waże jakieś 110 kg, wstawiam obrzydliwe zdjęcia swoje w majtkach a jednak to jest dużo chętnych na sex ze mną. Nawet prawiczki po 18 lat chcą seksu :) Chyba skorzystam. Mam nadzieje że nie ucieknie na spotkaniu

Gość gość
Niektórzy lubią puszyste :) Nie mów tak brzydko o nich.

Gość gość
Ja nie lubie swojego widoku w lustrze ale na razie i tak nic z tym nie zrobie bo mam problemy zdrowotne a na leczenie długie kolejki w szpitalach i czekam na swój termin. Odizolowałam sie od ludzi bo wstydze sie wychodzić nawet z domu. Ale anonimowo założyłam konto na sex portalu. Jestem zdziwiona że ktos chce wogóle ze mną sexu i to w większości wysportowani fajni faceci. Wacham sie czy sie umówić ale już tak dawno nie byłam z facetem

Gość gość
Choroba, kolejki do lekarza to jedno, ale przytyć i nic nie robic ze 110kg to już obżarstwo i leńistwo. Sama kiedys przytyłam i zwalanie na chorobę to pólprawda, ale w końcu wzięłam się za siebie, miesiacami walczyłam sama z sobą i poszło 18kg w dół.

Gość gość
Prosze mnie nie obrażać. Problem w tym że przez kilka mies nie mogłam wstać z łóżka i dlatego przytyłam.

Gość gość
umówiłam sie z jednym na sex :)

Gość gość
Prosze mnie nie obrażać. Problem w tym że przez kilka mies nie mogłam wstać z łóżka i dlatego przytyłam. xxx a w tym czasie wsadzili Ci rurę do żołądka i wlewali płynny tłuszcz? bo jeśli nie to utyłaś z nadmiaru jedzenia w stosunku do potrzeb energetycznych. tylko i wyłącznie

Gość gość
gość dziś A gdzie tam widzisz obrażanie? Jest wniosek, przytyłaś to schudnij. A teraz argument że kilka miesiecy w łóżku doprowadziło do takiej nadwagi, jest po prostu śmiesznie żałosny. To co powiesz o ludziach którzy całe życie są niesprawni ruchowo i leżą sparaliżowani, to powinni wszyscy ważyć po 500 kg, skoro w kilka miesięcy przytyłaś z 50 kg. Ale to temat pewnie provo, więc nie bierz tego do siebie.

Gość gość
Po pierwsze nie wstawałam wogóle, po drugie jeszcze nie wyleczyłam się hormonalnie do końca. Rosną mi wąsy,zarost a mimo to faceci o dziwo chcą kopulować :D Ci co leżą sparaliżowani są rozlani, otyli. Znam sporo takich przypadków. A jak widziałaś kogoś w paraliżu chudego to znaczy że ktoś go głodzi. Nie ma opcji żeby ktoś jadł i był chudy leżąc