Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Zauważyliście na ulicach że dużo teraz nastolatków o ciemnej karnacji ? araby ?

Polecane posty

Gość gość

ciągle widuje młodzież ,czesciej chlopaków o urodzie włoskiej, arabskiej, cygańskiej...to nie są imigranci bo po polsku mowią, tacy w wieku ok 10-25 lat mam wrazenie ze to pokolenie kobiet które puszczały się pod koniec komunu z turystami obcokrajowcami w Polsce oraz Polki ktore puszczaly sie na wycieczkach zagranicznych lub jako młode laski podczas pracy zagranicą po otwarciu granic przez UE no bo skąd sie tyle icb nabrało ? wczoraj jade rowerem i pod jakims technikum stal chłopaczek z kolega i wygladal normalnie jak cygan, tego samego dnia widze dwoch malolatów z 10 lat tez jacys ciemni, typowy polak tak przeciez nie wyglada, taka uroda a'la ronaldo, brązowy i czarne wlosy :O

Gość gość
puszczają się i tyle ja mam po sąsiedzku taką mamuske, ona ciemna blondynka a syn jakiś czarniawy taki cyganek, ojciec NN ani widu ani słychu o nim

Gość gość
niestety w Warszawie to zmora, kobiety puszczają się z muzułmanami i stąd te ciapactwo

Gość gość
no i dobrze mysle ze w tym naszym polskim grajdole potrzeba doplywu swiezej krwi troche sie to wszystko wymiesza a i moze znormalnieje:)

Gość gość
znormalnieje? chodzi ci o handel narkotykami czy uprowadzenia dzieci? Może mało ci gwałtów muzułmańskich, czy zamachów terrorystycznych? Warszawa do niedawna była spokojnym miastem teraz ludzie boją się poruszać po zmroku bo pełno ciapactwa w Centrum a jest coraz gorzej