Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Jest ktoś kto leczy się z depresji? Porada!!!

Polecane posty

Gość gość

Jest ktoś kto leczy się z depresji? Porada!!!

Gość gość
no jestem od 15 lat lecze ku*estwem jakimś i nic nie pomaga także co Ci pomaga ?

Gość gość
ja tu sie lecze Wojewódzki Specjalistyczny Zespół Neuropsychiatryczny im. św. Jadwigi ul.Wodociągowa 4 45-221 Opole tel. do sekretariatu Dyrekcji 77 54 14 200 faks: 77 54 14 237 tel. do rejestracji 77 54 14 221 lub 222 tel. do Izby Przyjęć 77 54 14 110 lub 111 e-mail: sekretariat@wszn.opole.pl strona www: www.wszn.opole.pl

Gość gość
Wrzuc tu do wyszukiwarki depresja, sa inne topiki. Mnostwo jest porad. Czasami zagladaja tu psychologowie i zostawiaj profesjonalne porady. Sam lek nie wystarczy. Mozesz sobie pomoc dieta, spacerami, ziolami itp. Sprawdz!

Gość 34r3345
takie ogólniki to kant d**y potłuc chłopie, leki Cię zrobią psycholem wiem coś o tym, bardzo trzeba z nimi ostrożnie a i w większości nie pomogą tzn mi żadne nie pomogły a brałam ich w chu* a zioła no to zależy jakie, marycha Cie tak doprawi że od razu wyskoczysz z 15 piętra, a reszta zależy w której dawce nawet nie stestowałam bo ku*rwa nie wiem co z czym i nit nie pomoże