Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

FB ciągle blokuje mi konto bo prowadzę grupe o pomaganiu

Polecane posty

Gość gość

Wstawiam linki do pajacyka, do piesków. Chodzi tylko o jedno kliknięcie żeby dokarmić dzieci itp. Wrzuciłam też akcję ze strony pomagam pl gdzie zbierane są pieniądze na kosztowną operacje dziecka chorego na nowotwór. FB usunął mi te posty i znowu kazał przesłać zdjęcie do weryfikacji. Czy ktoś mnie zgłasza czy po prostu fb ma takie widzimi sie? Widze że FB usunął moje posty z pajacyka itd a zostawił tylko z angielskiej strony

Gość gość
ktoś Cię musi zgłaszać ostro bo tak to przecież nic złego chyba że ostro spamujesz w miejscach nie przeznaczonych do tego to jak ktoś zgłasza i zgłasza to i fb ma racje, bo nie ważne co to ale spam w ich regulaminie to usuwanie postów, tematów linków a potem i konta myślą że jestes bot więc każą o dowód

Gość gość
Ktoś zgłasza.

Gość gość
Ten fb też walnięty. Ja nigdzie nie pisze tylko i wyłącznie zamieszczam posty na swojej grupie odnośnie pomocy. Wczoraj typek chciał żebym dała jego post że potrzebuje 80 tys bo sie zadłużył , ma komorników i prosi ludzi o pomoc.Zbiera kase na pomagam pl. Napisałam mu na priv że nie zamieszcze tego i że jak chce to może spróbować ogłosić upadłość konsumencką. Może się zemścił? Dzisiaj już była 4ta weryfikacja a grupe prowadze miesiąc

Gość gość
walić facebooka szpiegowskie g****o.

Gość gość
Nie spamuje. Raz na 3 dni wstawie link do pajacyka żeby ludzie klikali albo takie gdzie zbiera się pieniądze na chore dzieci ze strony pomagam pl

zaloz profil ze zdjeciem i wpisz jakies informacje. facebook blokuje profile bez zdjecia profilowego i w tle, jak ma same posty z linkami jakimis. wiem, to dziwne, ale taka jest polityka fb.

Gość gość
Tego nie wiedziałam. Więc dam zdjęcie na profilowe bo mam serce i wpisze pare informacji. Mam nadzieje że sie odczepią

A i zapomnialam, podaj imie i nazwisko w miare sensowne. oni lubia blokowac konta o nazwach na przyklad "Tanczaca z Drzewami" lub "Kotlet Mięsny". nie dawaj żadnych dziwnych nazw.

Gość gość
"lubia blokowac konta o dziwnych nazwach". To dziwne, bo moje prywatne fejk konto o nazwie Zdzichu Jewbaca funkcjonuje wesoło już od czterech lat nieprzerwanie :D