Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

11nieznajoma11

wychowywanie trójki nie swoich dzieci

Polecane posty

witam . muszę sie komuś wygadać , a nie mam komu :( od jakiegos czasu jestem w związku z mężczyzna którego zostawiła zona dla innego . na początku bylo fajnie pokochałam jego dzieci , ale ostatnio opadłam z sił dzieci zaczęły mnie bardzo denerwować doszło do mnie , ze co bym dla nich nie zrobiła to i tak nie pokochają mnie nigdy tak jak swoja matkę . denerwuje juz mnie wszystko staram sie być dobra . w bardzo młodym wieku zamieniłam sie w "kurę domowa", . pogorszyły mi sie tez stosunki z partnerem coraz rzadziej rozmawiamy , mamy mało czasu dla siebie , a jak juz mamy to brakuje nam tematów do rozmów . mam juz dosyć jego bylej zony nie umiem sie pogodzić z faktem , ze będzie ona przewijała naszym życiu cały czas . on dzwoni do niej i informuje ja co robił z dziećmi itp chociaż moim zdaniem nie powinno jej to interesować skoro ich zostawiała . jego rodzina dalej ją toleruje zaprasza na obiadki imprezy rodzinne itp . pomimo , ze to ona rozwaliła cale życie dzieci . zdradziła ich ojca , nadużywała alkoholu i miała wszystko w d***e . chwilami to ja sie czuje jak czarna owca w jego rodzinie . on oświadczył mi sie pół roku temu , ale nie wiem co daje z tego będzie . chciałabym byc z nim dalej bo jest dobrym człowiekiem , kocham go , ale nie wiem czy wytrzymam . jak mam sobie z tym wszystkim poradzić ?

Gość gość
Aleś się w bagno wpieprz/yla

Gość gość
To tak wygląda jakbyś podpisała kontrakt na bezpłatną pomoc domową do rodziny z 3 dzieci.