Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

chrześcijaństwo dyskryminuje ludzi.

Polecane posty

Gość gość

Kolega przez pewien czas pracujący w branży, wspominał o prostytutce, którą klient po chyba 5 godzinach rżnięcia, zastał onanizującą się pod prysznicem, więc u niektórych kobiet libido jest bardzo wysokie :-) Tak, należy o tym mówić, to chrześcijaństwo zawleczone przez zdrajców takich jak Mieszko I, wprowadziło na te ziemie rzeczy tak zj****e jak kult dziewictwa, wstyd/odrazę do ciała, podział jego części na czyste i nieczyste, monogamię, pojęcie "zdrady" w odniesieniu do mężczyzny czy napiętnowanie dzieci nieślubnych oraz ich matek. Wcześniej za czasu kultu słońca, dąbrowin i ognia, takiego czegoś nie było, takie g****o musiało zostać wprowadzone przemocą, bo inaczej by się samo nie przyjeło.

Gość gość
to prawda, ale na kafe napiszą że cie szatan opętał i żebyś się nawrocił

Gość gość
A widziałeś kiedyś faceta dymającego krowę? Gdyby nie chrześcijaństwo to każdy rolnik spędzałby czas na igraszkach z bydłem :classic_cool:

Gość gość
gość dziś A widziałeś kiedyś faceta dymającego krowę? Gdyby nie chrześcijaństwo to każdy rolnik spędzałby czas na igraszkach z bydłem cool.gif x Wątpie,że polacy pieprzyli by się z bydłem ale kto wie.Te głupoty to kiedyś ktoś wymyślił i sam autor i osoba pod nim ma rację :)