Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Do osób pracujących w gastronomii , czy i co dodajecie od siebie do żarcia?

Polecane posty

Gość gość

Jak jest z higiena ? :P

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach
Gość Eurudyk
sikanie do garnka z zupą to jest podstawa !

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach
Gość gość
Spermę do burgerów ładnych loszek

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach
Gość gość
troche qpy i glutuf nikomu jeszcze nie zaszkodzilo :-)

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach
Gość gość
troche qpy i glutuf nikomu jeszcze nie zaszkodzilo :-)

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach
Gość gość
Nie pracuje w gatronomii ale w miesnym. Ja absolutnie tego nie prakrykuje. Ale zauwazylam ze kolezanki nie myja rak po wc. Wiekszosc miesiwa sie umyje przed gotowaniem smazeniem czy pieczeniem. Ale sa kawalki ktorych sie nie plucze przed konsumpcja. Niestety taka jest prawda nie myja lap i gal potwm kroja podaja i sprzedaja mieso i wedliny... brr. Dlatego nie kupuje nigdy u nas miesa

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach
Gość gość
wszystko było ok,chyba że ktoś jest bardzo niemiły to miał naplute,i nawet nie da rady zatrzymać wściekłego kucharza " także zażalenia nie do mnie :-) trzeba być milutkim dla tych którzy gotują ,taka prawda

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach
Gość gość
Przyznac sie :P

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach

×