Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Czy paczkomatem można wysłać anonimowo bez adresu? z paczkomatu do paczkomatu?

Polecane posty

Gość gość

Czy da się tak? by przesłać coś komuś na drugi koniec Polski np. z Gdańska do Krakowa jakąś przesyłke ale bez podawania adresu? Chodzi mi o to by nadać przesyłkę w paczkomacie w Gdańsku do jakiegoś paczkomatu w Krakowie i tamta osoba będzie wiedziała z którego paczkomatu go odebrać, da sie tak? czy jest konieczny adres, dane wysyłającego i odbiorcy itp itd?

Gość gość
Watpie, zeby wlasciciel paczkomatu pozwolil na anonimowe przesylanie ewent. wybuchowych przesylek.

Gość gość
no tak ale tu chodzi o to że ja chce komuś coś wysłać i ten ktoś o tym wie, ale powiedzmy jest to obca osoba która boi sie podać mi adres do wysyłki dlatego wysyłam jej do paczkomatu i podaje jej numer telefonu, jak przesyłka będzie już w jej paczkomacie w Krakowie to dostanie smsa ze już jest i kod do odbioru. Gdyby ktoś chciał bomby wysyłać to w ten sposób nie miałoby to racji bytu

Gość gość
to chyba nie nas tutaj trzeba pytać tylko do Inpost wystosować to pytanie

Gość gość
nie wiem czy sie da wyslac bez wpisywania danych nadawcy, ale mozna wpisac dane falszywe, nikt nie bedzie Cie legitymowal

Gość gość
nigdy nie wysyłałem paczkomatem, ale myślę że to się da bo wlasnie po to są paczkomaty by wysyłać nie na konkretny adres domu czy mieszkania, a na adres paczkomatu i tedy osoba która dostaje paczke dostaje smsa ze przesyłka już jest do odbioru w paczkomacie tym i tym i ma w smsie kod do odebrania. Jeśli by tam trzeba było adres podać to po co ten adres? przecież przesyłka i tak idzie na paczkomat a nie pod konkretny adres wlasnie na tym paczkomaty polegają tak myślę