Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Większość nastolatek prowokuje do gwałcenia, seksu z nimi, chamskiego podrywu

Polecane posty

Gość gość

idą sobie takie 3 lachony, super mini szorty...tak jakby nic na d***e nie mialy, jedna z obrzydliwym cellulitisem, druga wysmarowana samooopalaczem, kreca d****i... czego one chcą jak nie seksu ? prowokują a potem placza bo im ktos bachora zrobic i muszą bawic, bo tabletki abo są w polszy dla takich tępych nastek nieosiągalne, one tylko z fejsa umieją korzystać przeciez taka jest brutalna chamska prawda, młode pokolenie to KUR/WY w wiekszosci DEBILE IDIOTKI ROZSEKSUALIZOWANE SZMATKI

Gość gość
jedyną rozseksualizowaną szmatą jesteś ty autorze, powinni cię wykastrować

Gość gość
Wczoraj widziałam w autobusie dziewczyne 16/17 lat, bluza i krótkie spodenki, a właściwie to wyglądało jak majtki, ale jeszcze bardziej wycięte ,bo miała tylko taki pasek przez krocze. Wracała z drugą kol. ze szkoły :// No jaj pól gołe półdopce każdy widział, ilu zboków się o nią otarło w autobusie to nie wiem. A ona heppi w tych swoich grubych okularach dla krótkowidzów.

Gość gość
jedyną rozseksualizowaną szmatą jesteś ty autorze, powinni cię wykastrować x bronisz zdegenerowane nastolatki czy sama jesteś jedną z nich ? zepustą, zgniłą ? idiotki wrzucają fotki papieża masona wojtyły na fejsika, pieprza o jakiejś miłości a potem się rżną w d**e na imprezach, mam młodszego brata przyrodniego i widze jakich ma niektórych znajomych, dziewczyny są teraz gorsze od chlopaków, patologia totalna a niby z tzw dobrych domów, we łbach GÓ/WNO