Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Dziewczyna rzuciła mnie z powodu mojej pracy.

Polecane posty

Gość gość

Mam 26 lat, pracuje na stacji benzynowej. Zarabiam 1700 zł. Powiedziała, że z takim biedakiem rodziny nie założy. Ona studiuje pielęgniarstwo i znalazła chłopaka, lekarza 29 lat. On ma nowe auto, dom i dobre zarobki. Bogatych rodziców. Ja mieszkam w bloku z mamą. Tak mi przykro

Gość gość
Dobrze się stało, pustaków trzeba się szybko pozbywać. Znajdzie się kobieta, która będzie kochała w tobie ciebie a nie twoje pieniądze.

Gość gość
a ładna była chociaż ta twoja dziołcha :p

Gość gość
Bardzo ładna :( ale lekarzynka ta poderwała ją na zasadzie,, wsiadam do auta mała... ' Traktuje ją jak szmate, kogoś niższej kategorii, a ta się cieszy, że może mu dać

Gość gość
no to nie wiem czego ty żałujesz ok Tobie to ona już nie da, ale to tylko lepiej dla Twojego zdrowia

Gość gość
Stwierdziła, że szkoda życia na uzeranie się ze mną :(

Gość gość
A pielęgniarki lecą niestety na lekarzy

Gość gość
I miała rację. Sam też mam mało pieniędzy i z tego powodu kompletnie opuściłem sobie dziewczyny. Nie dla psa kiełbasa.

Gość gość
Mało to znaczy ile? 1700 to tak bardzo mało?

Gość gość
No i miała rację, co to za perspektywy z pompiarzem.

Gość gość
Vzego się spodziewać po kafe

Gość gość
pies i doktor ją jepał:-P

Gość gość
widac jakas materialistka dla ktorej liczy sia kasa wartosci materialne a nie ty znajdz se inna

Gość gość
To pewnie prowo, ale jak znam zycie, to moze byc i prawda..

Gość gość
To prawda

Gość gość
Mnie też żona rzuciła dla lekarza. W dodatku ten konował przystojny jest. Baby na nich lecą jak pszczoły do miodu.

Szczerze sie nie dziwie, ze wolala wybrac lepsza partie, wybacz lecz to oczywiste, ze kobieta wybiera najlepsza materialna opcje dla siebie i dla swojego przyszlego potomstwa. Wyobraz sobie ze ty masz do wyboru piekna i biedna a piekna i bogata i co? Nie badzmy hipokrytami, wiadomo jaki wybor podjalby kazdy z nas.

Gość gość
Nie badzmy hipokrytami x No właśnie, czasami warto napisać prawdę. Dużą krzywdę robi przemysł rozrywkowy, tv, filmy, które sprzedają mylny obraz relacji damsko-męskich pełnych romantycznych bzdur, a normalnie ludzie kierują się interesem i pragmatyzmem. Potem są pytania "dlaczego żadna dziewczyna nie ceni mnie za mój charakter ani za to jakim jestem człowiekiem". Dlaczego dzięki za ten post, gdzie nie ma nic o "miłości", a jest bilans zysków. Tym się zawsze kierowały kobiety, dobrze by było uczyć tego młodych chłopaków, bo potem jest frustracja, złość, rozczarowanie. To wszystko wynika z niewiedzy.

Do gosc Nie ma co sie oszukiwac, pieniadze zawsze byly, sa i beda wazne jest to jeden z najsilniejszych afrodyzjakow poniewaz dzieki nim mozemy ulozyc sobie zycie jak tylko zechcemy. Bawia mnie kobiety ktore upieraja sie ze pieniadze nic nie znacza, no prosze was dziewczyny po rozstaniu lepiej plakac w mercedesie niz pod mostem to zaden wstyd tylko zdrowe logiczne myslenie. Dla mezczyzn z reszta pieniadze rowniez sa wazne.

Gość gość
Nie dziwne jak lekarze mają kontrakty po 20 tysięcy, dyżury po 100 za godzinę, a ludzią mydla oczy podstawą, która serio marna

Rowniez uwazam ze zarabiaja niezle, jesli zarabialiby tak malo to tak wielu ludzi nie chcialoby zostac lekarzem i tracic czasu na studia.

Gość gość
Widzieliście jakie mają najczęściej domy, auta?