Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

ogrud

Jak powiedziec mamie , ze straciłam dziewictwo z szczotką do włosów ? ;(

Polecane posty

No tak --> masturbowałam sie i przebiłam sobie błone , bolało i mnóstwo krwi się lało ( boli do teraz ) . Nie musiałabym jej tego mówic , ale tak sie zwijam z bolu i troszke krwi co jakis czas leci.

Gość gość
Pewnie tą szczotkę coś podrapałaś i dlatego ta krew leci. Obyś tylko żadnego zakażenia nie dostała. Odkaź to wodą utlenioną

Gość gość
Nie musisz nic mówić Mamie. Twoje odczucia są całkowicie normalne i naturalne. Obecnie 99% młodych kobiet traci dziewictwo że szczotką do włosów. Nie ma w tym nic dziwnego, ani niepokojącego.

Gość gość
A jak jej powiesz, że ta szczotka Cię zapłodniła?? Nie pamiętasz wczoraj pisałaś, że jesteś w 5 miesiącu ciąży

ciagle mi sie leje krew przkleilam sobie kubek tasma do pochwy i nie wiem co robic

Gość gość
13:40 Aż 99%??!! Wygląda na to, że jestem w tym elitarnym 1 procencie, bo jako jedna z nielicznych straciłam dziewictwo z chłopakiem ;)

Gość gość
Ogrud, poprostu cierpliwie czekaj. W końcu krwawienie ustanie i wszystko będzie OK :)

Gość gość
Oby te krwawienie nie zaszkodziło Twojemu dziecku które masz w brzuchu. Póżniej to co masz w tej szklance wypij lub daj komus do wypicia