Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość insekty_czy_nie

co byście myśleli o ludziach którzy mają 40 lat i zarabiają ledwo 1500 zł ?

Polecane posty

Gość insekty_czy_nie

i nie chcą się uczyć, awansować itp. ?

Gość gość
40 lat i mają dalej się uczyć ha ha ha, tak i każdy może awansować, jakby tak było to nie zostało by komu pracowac bo same kierowniki.

Gość gość
niestety 40 lat i 1500 to dno i wodorosty, moja kuzynka 17 lat tyle zarabia w wakacje w 3 tygodnie ...

Gość gość
Najczęściej głosują na PiS :P.

Gość gość
Mało jest takich osób, zazwyczaj są to osoby częściowo niepełnosprawne byli alkoholicy narkomani więźniowie. Teraz można w byle sklepie dostać ponad 2000 na rękę a i tak nie ma chętnych.

Gość gość
gość dziś lepiej nie pisz szczegółow o "tej" branży

A ja uważam że to nie wina ludzi że tak mało zarabiają tylko ogólnie sytuacji jaka panuje w naszym kraju który przyjaznym dla ludzi zdecydowanie nie jest. Nie każdy musi być wykształcony, w wysoko rozwiniętych krajach zachodnich też nie sami profesorowie żyją.

Gość gość
Dolores_ Teraz sytuacja jest inna w byle centrum handlowym dostaniesz prace na ponad 2000

Znam sytuację:-) Ale gdyby wszyscy mieli pracować w centrach handlowych nie byłoby komu wykonywać innych prac które są też potrzebne. Np. w szpitalach potrzebni są nie tylko lekarze ale również salowi. Chodzi mi mniej więcej o coś takiego. Niezależnie od wykształcenia i rodzaju wykonywanej pracy każdy powinien mieć godne wynagrodzenie. Nie każdy musi miec wyższe wykształcenie czy pracować na kierowniczym stanowisku. O tym mówię. Nie ocenia się nikogo po tym ile zarabia tylko po tym, kim jest.