Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość RobertoPiggo

Jestem 35 letnim mężczyzną i trzy dni temu uprawiałem sex z 17 nastolatką

Polecane posty

Gość RobertoPiggo

Oto moje spostrzeżenia 1) Była bardzo aktywna często przejawiała inicjatywę co mnie zaskoczyło 2) Była bardzo inteligentna i dojrzała jak na swój wiek bardzo dobrze się nią rozmawiało. 3) Po wszystkim chciała się przytulać starsze partnerki tak nie miały. Reasumując było bosko, to bardzo miłe czuć się atrakcyjny dla tak młodej dziewczyny i potrafić ja podniecić a także zaspokoić. Poza tym nie ma nic piękniejszego niż nagie ciało jędrnej nastolatki.

Gość RobertoPiggo
aż zaspałem do roboty i majster mi premie zabrał. o mało sobie nie urwałem po obudzeniu

Gość gość
Jak ty masz 35 lat to ja jestem łyżwiarka figurowa. Była bardzo inteligentna......ble ble ble ble , roooochales ja czy gadałes, a w ogóle co ma inteligencja do sexu. No i było "bosko" ..........jakie to pedalskie.

Gość RobertoPiggo
gość dziś Rozmawiałem z nią przed i po stosunku chciałem zwrócić na to uwagę bo istnieje stereotyp na temat dziewczyn w tym wieku że są nierozgarnięte.

Gość gość
Nikt nie twierdzi że są nierozgarniete tylko po co w takiej sytuacji z nią rozmawiasz. Musisz sprawdzić czy jest inteligentna, albo coś udowodnic. W takich sytuacjach to się patrzy w oczy, dotyka i piesci. A "po" poprostu się przytula i ewentualnie robi wspólnie śniadanie.

Gość gość
Można jeszcze sie odlać na dywan - wtedy robią takie wielki zdziwione cudowne oczy.

Gość gość
Powiem Tobie szczerze ze dotyku skory nastolatki 16-19 lat nie da sie zapomniec.Sam mam 34 lata i skora takiej nastki ,piersi jej sutki są calkiem inne od kobiet powyzej 25 lat.Nie wiem jak to jest dlaczego ale tak jest i tyle .Chocby nie wiem jak dojrzala kobieta dbala o siebie tego faktu nie zmieni.Nie mowie juz o cipce ;) m34

Gość gość
było juz to prowo jakies pol toku temu

Gość RobertoPiggo
gość dziś Dokładnie trafiłeś w sedno

Gość gość
ale pedofil jeabany

Gość RobertoPiggo
Niooooo :)

Gość gość
Gratuluje Wam obojgu udanego seksu i zycze jeszcze lepszych w przyszlosci! Pozdrawiam prawiczek

Gość gość
A wasza skóra to sie nie starzeje debile haha

Gość RobertoPiggo
brokeninside87 Z tego co mi wiadomo to prawdopodobieństwo tego jest około 1%

Gość gość
fuuuuj z takim starym capem

teraz pewnie ona sobie wyobraża nie wiadomo co, a tu po prostu skonsumował mięsko, póki ma zęby:O chociaż nie ma to jak 40latek:) ale np. piratek ma mniej i też go bardzo lubię nawiązując do tematu - widzieliście może pirata?:(