Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

mam juz dosc, jestescie kur.a beznadziejni

Polecane posty

Gość gość

jestescie beznadziejni, nie wiecie czego chcecie, za kazdym razem kiedy wydaje mi sie ze jakos to bedzie, ze nie mam przeciez wygorowanych wymagan, to oczywiscie tak sie zachowujecie ze rece opadaja. mam juz tego dosc. najlepiej byloby byc glupiutka dziewczyna ktorej byle co zadowoli. frustracja dzisiejszego dnia siegnela zenitu. aha. wy tez jestescie poje*ani, nie ma tu normalnych ludzi do porozmawiania.kafeteria schodzi na psy! nie pozdrawiam

Gość gość
dziś dzień wolny nareszcie czas to spotkałam się z chłopakiem, miły, nawet przystojny i ma auto. spacerujemy bo ładna pogoda i on pyta mnie czy lubię i mam chęć na lody? więc ja natychmiast klęknęłam , rozpinam mu rozporek a on mnie pyta czy z bakaliami? beznadziejny typ. mam już dość facetów!

Gość gość
haha xD juz nie jestes piekna ?

Gość gość
hoho ku*wa ale sie usmialam , podszyw taki ze kierowca autobusu wstal i zaczal klaskac. wiecej pozytku zrobisz jak strzelisz sobie w leb. to moj drugi i ostatni post na tej pozal sie boze kafeteri.

Gość gość
Ty jesteś głupia bo nie załapałaś co to bakalie. Chciał ci kozich bobków dorzucić :D

Gość gość
Kolejna paszteciara się rozkrzyczała bo liczyła na szybką jazde beemką, a on przyjechał syrenkom :D

Gość gość
My ciebie tym bardziej nie pozdrawiamy pożółkły pasztecie

Gość gość
Tu macie dowód, że baba bez bolca dostaje pier**lca. A tym bardziej ona co po 50tce liczyła na romantiko randezvu XD

Gość gość
Ale ty jesteś głupiutką dziewczyna i to jest włąśnie twój problem, że nawet sobie z tego sprawy nie zdajesz.

Gość gość
Patrzcie jaka, nie pozdrawia nas :D ale pocisk :D