Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

czy to byl waszym zdaniem flirt czy niekoniecznie?

Polecane posty

Gość gość

Jestem nowa z firmie. I pewien starszy ode mnie facet ktory tam pracuje zauwazylam ze jest dla mnie mily.a dzisiaj siedzialam z innym dziale wyjatkowo, on przyszedl i powiedziala " a to pani tu juz na stále? Moglaby byc tak zeby pani ciagle tu siedzialam zamiast pani Grazynki ". A potem jeszcze zmierzyl mnie wzrokiem i powiedzial " gdzie sie pani tak zdarzyla opalic". No i ogolnie dosc czesto do mnie zagaduje a pracuje tam od tygodnia. Jak myalicie podobal mu sie czy mi sie zdaje?

Gość gość
Po prostu jest miły. U mnie w pracy często mnie komplementują faceci ale nie odbieram tego jako podtekst seksulany

Gość gość
Oczywiście, że mu się podobasz. Faceci nie komplementują brzydkich kobiet. Może nawet na coś liczy. Ja też ciągle jestem zagadywana czy komplementowana przez facetów w firmie, nawet mi się to podoba, można się pośmiać, a nie grobowa atmosfera. Lubię flirtować, o ile granica nie zostanie przekroczona.

Gość nieszczescie
Dla mnie na razie ciężko to stwierdzić. Najlepiej sama to wyczujesz, dużo zależy od spojrzenia; jak patrzy, gdzie patrzy :) Jak się zachowuje względem innych kobiet, a jak względem ciebie - czy widzisz jakieś znaczne różnice i tak dalej.