Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Pierwsze wakacje, podpowiedzcie

Polecane posty

Gość gość

Planujemy tygodniowy pobyt nad morzem, nigdy wcześniej nigdzie nie byliśmy. Zależy nam na fajnej lokalizacji no i żeby nie było za drogo. 2 osoby dorosłe plus niezwykle żywiołowy 2,5 latek. Jak szukać, na co szczególnie zwrócić uwage? Może ktoś mógłby polecić coś konkretnego? Z góry dziekuje:)

Gość gość
Polecam Kołobrzeg albo Władysławowo, niedrogie noclegi można znaleźć przez BookApart :)

Gość gość
JA polecam Jarosławiec, właśnie wróciłam i było super. Domek w dobrej cenie można wynająć tutaj http://nadmorskaoaza.pl

Gość gość
na pewno nie rezerwuj przez żadne portale typu booking travistor itp. bo jest drożej najlepiej rezerwować bezpośrednio dzwoniąc do właścicieli bo będzie taniej bo agencje noclegowe pobierają sobie prowizje. Z takich wskazówek to im dalej morza tym taniej najtańsze będą pokoje w prywatnych domach ( ze wspólną łazienką tańsze nawet 25 zł za osobe z własną łazienką w pokoju droższe nawet do 70 zł za osobe w zależności od standardu odległości od centrum miasta i plaży ) najdrożej wychodzą różnego rodzaju apartamenty, hotele czy domki letniskowe . np. w centrum władysławowa noclegi są droższe niż na obżeżach miasta lub w miejscowości obok ( np. chłapowo 1 km na zachód od władysławowa)

Gość gość
koniecznie przed wysłaniem zaliczki weryfikuj czy osoba jest wiarygodna np. ( dobrym sprawdzeniem jest to czy dany pensjonat posiada telefon stacjonarny dlatego że jest on zawsze imienny ,przypisany do jednego miejsca itp) Możesz też zadzwonić do urzędu miasta i spytać czy dana osoba jest zarejstrowana w urzędzie jako prowadząca działaność noclegową

Gość maxatylda
Ja zawsze szukam noclegów przez serwisy rezerwacyjne, Bookapart czy Booking. No i szukam raczej kwater prywatnych ;) Kieruję się nie tylko ceną, ale lokalizacją i opiniami.

Gość gość
A ja polecę Kretę na pierwsze wakacje. Pogoda pewna, widoki super, cenowo pewnie niewiele więcej zliczając wszystko

Gość daniella83
Kołobrzeg jest całkiem fajny. A co do noclegów to proponuję zerknąć na Bookapart.

Gość anzella
Kołobrzeg to naprawdę bardzo fajny pomysł na wakacje, ja proponowałabym też Władysławowo. Bookapart też ma tam fajne kwatery. W dodatku w całkiem miłym miejscu.

Gość gherbi
Ja skorzystałam z Bookapartu i Władysławowa i byłam baaardzo zadowolona.

Gość gość
San Esobar polecam tylko i wyłącznie