Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

czy waszym zdaniem zerwaniem probowal zwrocic na siebie uwage czy

Polecane posty

Gość gość

też ma mnie gdzies? Wczoraj zerwał ze mna chłopak, wiec chcialam zapytac sie o opinie tutaj. Powiedział dosc spokojnie, ze juz nie bedziemy razem. Kiedy zapytalam czy kogoś ma, to zaprzeczyl. A potem w trakcie rozmowe przewalo, probowalam oddzwonic ale juz mial wylaczony tel. A pozniej jeszcze mi napisał smsa, ze glupio wyszloz ze przerwalo rozmowe, ale tak naprawde to on faktycznie kogos ma i zaczyna sie w to angazować. Co o tym myslicie?

Gość gość
Po pierwszy to ze zerwał z Tobą przez tel już świadczy o tym jak jest mięczakiem. Jeszcze ten SMS. Bal się rozmowy w cztery oczy. Dziewczyno daj sobie z nim spokój. Nie płaszcz się przed nim i zajmij się sobą.

Gość gość
Tzn. że mu nie zalezy na mnie ani troche? Czy to byla taka proba zwrocenia jego na siebie mojej uwagi? Bo sa dwie opcje i juz sama nie wiem co o tym myslec :O

Gość gość
Swinia do kwadratu :-O

Gość gość
Probs zwrocenia na siebie uwagi? Hehe dobre...to kobiety tak robia. Znudzilas mu sie I ma juz kolejna laske wiec z Toba zrywa. Nie doszukuj sie drugiego dna. Nie ponizaj sie I przestan sie z nim kontaktowac, wypytywac. Po prostu go olej

Gość gość
Trudne sprawunki odcinek 15. Stare.

Gość gość
zerwał, to zerwał, po co drążyć temat ;) było minęło, żyje się dalej. Nie przejmuj się, lepiej zerwać niz się męczyć w zwiazku, a tobie moze uda sie znalesc kogos lepszego http://ists.com.pl/