Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Heavy metal is my life

Czy u faceta długie włosy z grzywką ala Iron Maiden '80 to dziś obciach?

Polecane posty

Mam krótkie włosy, ale zastanawiam się, czy nie zapuścić długich i nie zrobić sobie grzywki. Mam 30 lat.

Gość gość
jak ci włosy urosną i nie powypadają wtedy się zastanawiaj obciach to czy nie. Zapuścić włosy, nie tak łatwo, jak się może wydawać komuś, kto zawsze miał krótkie. W tamtych czasach mieli postopniowane te kudły, grzywki i trwałą niektórzy muzycy. Bruce Dickinson miał grzywkę. Jeszcze się przefarbuj na rudo i załóż geterki, będzie ciekawie. Chcesz od razu, kup perukę i pasuje

Jakbym miał być łysy, to już bym był łysy dawno temu. Mając 30 lat mam bujne włosy, niektórzy są już łysi jak Rokita od paru ładnych lat. To nie jest tak, że łysienie przychodzi nagle. Jak ktoś łysieje, to zazwyczaj już jako nastolatek.

Gość gość
dziwne pytanie w dziale dotyczącym erotyki. Nie rozumiem chcesz je gdzieś potem wsadzać swojej partnerce/partnerowi czy jak?

Tu chodzi o odbiór takiego wyglądu u faceta przez kobiety.

Gość gość
sztuczny pozer zawsze będzie źle odbierany człowiek autentyczny z włosami czy bez, z grzywką czy warkoczem zawsze będzie lepiej odbierany bo jest po prostu prawdziwy modnisie niemające charakteru idą za trendem zamiast szukać swojej prawdy

Gość gość
no ale dalej nie wiem co to ma wspólnego z tym działem... Napisz w modzie albo gdzieś. Nie tu. Zły dział.

Gość Warkocz komety mam
A co zlego w tym, ze na tym dziale? Tu sie nic nie dzieje i tak. Hejt i wyzwiska. Dzial erotyczny juz dawno przestal byc erotyczny. Bez przeszkod można porozmawiac o włosach, grzywkach, trójkacikach czy paseczkach na głowie i w innych miejscach ;) X W odpowiedzi na temat, jak masz ochotę to zapusc sobie taką grzywkę. Zawsze można ściąć gdy się znudzi. Chyba najwazniejsze jak Ty będziesz się czuł, a nie wbrew sobie podążać za wytycznymi w modzie. Kobiety gola sobie pol głowy, albo na zero i mają gdzieś czy to modne. Dlaczego Ty nie masz mieć grzywki skoro Tobie się podoba.