Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Moje spostrzeżenia co do imion. Zgadzacie się?

Polecane posty

Gość gość

Wiadomo, że osoby o tym samym imieniu nie są identyczne, ale mają cechy wspolne np: Anna- często są ładne, chociaz są wyjątki. Wygadane, czesto maja zdolności humanistyczne np. do pisania. Towarzyskie, ale wrażliwe jednocześnie. Przeważnie lubią trzymać porządek i są estetkami, lubia otaczac sie ladnymi przedmiotami Katarzyna- często miła i sympatyczna na pozor, dosc towarzyska, ale niestety potrafi byc wredna jak kogos nie lubi, albo ktos sie jej narazi. Ambitna,czasem nawte potrafi isc po trupach do celu. Monika- przebojowa, towarzyska i wygadana. Zwykle średnio-inteligentna ale lubi na taka pozować. Z urody zwykle przecietna, czesto przy kości, lubi być w centrum uwagi Aleksandra- zwykle ładna i towarzyska, niestety troche przy tym wyniosła. Zwykle dosc inteligentna i ambitna Natalia- towarzyska i miła, przeważnie też ambitna, ale jednocześnie nie jest bardzo przebojowa, raczej to spokojna, ale lubiana osoba Aneta- poukładana, zorganizowana, zadbana, dosc towarzyska, ale bez przesady, potrafi tez byc introwertyczka Jolanta- gadatliwa, bardzo lubi plotkować i bywa fałszywa, ale ma swoich przyjaciol Agnieszka- miła, pomocna, lubiana, ale nie zawsze bardzo urodziwa Magdalena- niestety bywa czesto puszczalska Zgadzacie się? Jesli tak to zaraz napiszę coś o imionach meskich...

Gość gość
a Małgorzata?

Gość gość
A i jeszcze c.d. co do imion damskich Klaudia- przewaznie jest dusza towarzystwa, atrakcyjna, modnie ubrana , niestety bywa zarozumiała Maja- lubi być w centrum uwagi Dagmara- przeważnie bardziej mysli o nauce , a pozniej pracy niż o życiu osobistym, bardzo ambitna Maria- taka "do tanca i do różanca" można się z nia pośmiać, ale potrafi byc też poważna, pilna, obowiązkowa Sandra- lubi emanować swoją uroda i zdaje sobie sprawe ze swojej atrakcyjności Julia- bardzo ambitna, poukladana, czasem troche introwertyczna, ma swoj swiat, ale raczej lubiana Zofia- zawsze ma swoje zdanie, nie dla każdego jest mila, raczej szczera kiedy trzeba

Gość gość
Nie zgadzam się.

Gość gość
A Sandra ? :)

Gość gość
Małgorzata- przebojowa, ekstrawertyczka, niestety nie zawsze bardzo ambitna, ale umiejaca cieszyc sie zyciem, zwykle pelna energii

Gość gość
a Dorota?

Gość gość
gość dziś ja jestem Małgorzata i nie mam żadnej z cech które wymieniłeś.

Gość gość
a Joanna

Gość gość
zgadzam sie co do Moniki,Dagmary i Natali. Chciałabym poznac opis Doroty bo wszystkie które znam to wredne pustaki.

Gość gość
Anna- często są ładne, chociaz są wyjątki. Wygadane, czesto maja zdolności humanistyczne np. do pisania. Towarzyskie, ale wrażliwe jednocześnie. Przeważnie lubią trzymać porządek i są estetkami, lubia otaczac sie ladnymi przedmiotami na przyklad: Anna Grodzka

Gość gość
No dobra. Mam na imie Arek. Opisz jaki jestem.

Gość gość
Bzdury

Gość gość
Porównałam te imiona do koleżanek i 50/50. Równie dobrze można by wymieszać te imiona a innymi odpowiedziami, i zawsze coś bedzie pasować, a coś nie.

Gość gość
ja sie zgadzam z Anna i Aneta :) znam takie. i Moniki przy kosci tez :D Joanny znam w wiekszosci falszywe, ladne, ale falszywe, nie nadaja sie na dobre kolezanki :) Klaudie faktycznie zazwyczaj atrakcyjne i db ubrane i zarozumiale

Gość gość
W wiekszości bzdury. Anna moja siostra całkowite przeciwieństwo. A uroda zależy od genów, nie imienia.

Gość Niechcemalemuszem
Poniekad sie zgadzam ale nie do konca tak 2/3 sie zgadzam 1/3 nie