Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Żyć jak człowiek

Polecane posty

Gość gość

Będąc "upoważniona" nie jestem taka sam jak będąc "suką"... Mając coś do powiedzenia..... nie posiadam Złego Nastawienia. Mam dosyć zamieszkiwania świata gdzie kobiety zwane są przeważnie przeszłością mężczyzny, obecna albo przyszła ''własność''.,Ja nie należałam,nie należę i nie będę należeć do nikogo.Jeśli kobiety mają dużo seksu (lub jakiegokolwiek seksu w tej sprawie) .... jest "dziwką". Jeśli mężczyzna ma seks jest ''bogiem'',''szefem'',''królem'',''macho'' Jeśli kobieta nawet mówi o seksie otwarcie ... to źle, bo ona powinna być wstydliwa! Ale jak mężczyzna rozmawia lub rapuje swobodnie o wszystkich kobietach (lub częściej używanych "sukach" / "motykach" ... jak pięknie on zostanie za to wynagrodzony. Jeśli kobieta widzi się z przyjacielem który posiada penia, jest natychmiastowe założenie romansu lub seksu, a ona jest oznaczona !! Jeśli człowiek widzi się z kobietą ... jego status jest podniesiony / sławny. "AWW SHIIIT''.Wiem, że już wiesz, ale podwójny standard i mizoginia wciąż istnieją.Nie mogę się doczekać, aby żyć w świecie, w którym ludzie nie są cenieni przez kogoś, z kim się spotykają / są związani, uprawiają seks z (lub nie) / widzą się z nimi .... ale z ich wartością jako osobą. Nie mam zamiaru monitorować ani zmieniać tego, ponieważ teraz mam więcej oczu na mnie niż przedtem. Proszę się wzajemnie wspierać!Kocham Was :*

Gość gość
ciekawy esej :D

Gość GośćKrakus
Podwójne standardy były są i będą.Widać autorkę ktoś nieźle wk****ił że postanowiła to napisać...No ale cóż brawo!Oby więcej takich artykułów.

Gość gość
Dziękuję Wam.Napisałam to od serca wierzę że kiedyś podwójne standardy znikną,czekam na ten moment

Gość gość
autorka skleciła byle knota i prawdopodobnie sam się w nim udziela

Gość gość
''Jeśli kobieta nawet mówi o seksie otwarcie ... to źle, bo ona powinna być wstydliwa!'' yyy to jest idiotyczne,mam tak samo kiedy mój były naprowadzał na takie tematy a ja pewnie siebie odpowiadałam to widziałam taki ból dupska u niego :D oni chyba lubią jak jesteśmy zakłopotane,co nie znaczy że mamy takie być

Od zawsze tak było, jest i będzie, że facet, który ma dużo las3k to " playboy" a dziewczyna to hmmm wiadomo. Zasady są ważne w życiu i warto je mieć ale indywidualne, dobrane do siebie a nie narzucone przez społeczeństwo

Gość gość
Universum dziś Ja nikomu nic nie narzucam

Gość gość
gość dziś To podwójne standardy nie przejmuj się i dbaj o swoje prawa

Gość gość
dbaj,głupia k****,zostaniesz starą panną i będziesz płakać,do garów,do miotły,nogi rozkładaj a nie głupoty wypisujesz

Gość gość
gość dziś Trochę więcej kultury ja tu kulturalnie piszę to ty też po próbuj bo nawet warto powiem Ci

Gość gość
Autorko pięknie to napisałaś,rzadko spotyka się takich wyrozumiałych mężczyzn.Ja taki jestem więc jeżeli masz ochotę podaj tu email to pokorespondujemy.Mam 30 lat :)

Gość gość
gość dziś Bardzo mi miło ale nie nawiązuję znajomości przez internet to nie w moim stylu

Gość gość
No cóż trudno :D

Gość gość
ciekawe ile autorka ma latek :P

Gość gość
ładnie napisane i z klasą ;) to mi się podoba i jako kobieta podpisuję się pod tym ale ciekawi mnie jak na to prawiczki zareagują :x pewnie się wk*****ią ha ha

Gość gość
Co to za babsztyl pisał,boszeee

Gość gość
Jak tak można pisać

Gość gość
gość dziś Jak tak można pisać -Odpowiedź : Po ludzku można ;)

Gość gość
piękne

Gość gość
Tytuł powinien być ''Kobieta ma normalne prawa'' lub inny.Mogę pogratulować bo fajnie się to czytało nie mniej jak lepiej komentarze co po niektórych :) Oby więcej takich postów!

Gość MireczekFajfusikUuuj
trafiłem tu przez przypadek,ale ten post odmienił moje życie,przestanę być tępym chuujem,a nie chwila ja nim zawsze będę :(

Gość gość
MireczekFajfusikUuuj dziś trafiłem tu przez przypadek,ale ten post odmienił moje życie,przestanę być tępym chuujem,a nie chwila ja nim zawsze będę smutas.gif xxx Przyznanie się to pierwszy krok do terapii :P A tak całkiem serio to jestem dumna ze słów autorki.Siedzę tak po ciemku sama,też miałam kiedyś problem z samoakceptacją i moralnością,lecz dziś wiem że każdy robi to na co ma ochotę a mizoginia i inne g****a trzeba odepchnąć na bok i żyć tak,żeby nie robić krzywdy sobie i innym,zwłaszcza ludziom.

Gość gość
A i czemu tego nie czytacie?O gównach piszecie a o takiej mądrej sprawie się nie wypowiadacie?Pozdrawiam autorkę:)Dzięki za poprawę humoru na bezsenność

Gość gość
Kocham ten wpis <3 Pozdrawiam jeszcze raz

Gość gość
ja tam nie traktuję kobiet rzeczowo ale wiele mężczyzn tak robi,np.moi koledzy w pracy którzy chwalą się ile to dup nie obrobili a teraz żenią się z plastusiowymi dziewicami od siedmiu kurrwa boleści :-/ aż mi się nie dobrze robi na takie cwaniactwo i buractwo :( kobieta nie powinna się zachowywać jak mężczyzna w łóżku ale jak tam ma jakieś przygody to nie znaczy że ją to skreśla do posiadania rodziny,brakowało mi w tym poście przede wszystkim czegoś więcej niż tego co rozpisała autorka ale i tak szanuję i props za to

Gość Nocny Marek 2
nic dodać,nic ująć :D

Gość gość
Autoorko co to jest podwojna moralnosc?Nigdy nie byłam z przyjacielem na Ty.:-(choć skrycie go kocham bo jest najlepszym czlowiekiwm jakiego w zyciu poznałam.

Gość gość
A ja dalej się jaram tym wpisem <3 kocham i pozdrawiam gość dziś Ona chyba śpi teraz :P