Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Czy są kobiety, którym nie przeszkadza, że facet nie ma prawa jazdy?

Polecane posty

Gość gość

Czy niezmotoryzowani są skazani na wyginięcie?

Gość gośćKarolina
Mi nie przeszkadza to.

Gość gość
Powiem jako facet że nie wyobrażam sobie jeździć z dziewczyną (potem z dzieckiem) autobusem czy tramwajem. Tak samo głupio czułbym się gdyby ona prowadziła . Myślę że auto to coś co daje nie zależność i pewnie w oczach nie których kobiet prestiż.

Gość gość
niezły projekt

Gość gość
poznam faceta co nie ma prawa jazdy, uwielbiam takich🖐️

Gość gość
Faceci bez prawa jazdy lepsi niż z prawem jazdy co robią niebezpieczeństwo na drodze. Mój facet nie ma prawa jazdy. Nigdy na to nie zwracałam uwagi.

Nigdy mi takie rzeczy nie przeszkadzały, jednak pewnie bym motywowała, żeby w przyszłości sobie zrobił prawko, bo to po prostu bardzo praktyczne. Ale jeśli ma jakieś silne argumenty przeciwko, albo po prostu z całych sił nie chce to też nic strasznego, każdy ma swoje odchyły. Byłam zresztą z facetem, który nie miał prawka. Nie okazał się zbyt dojrzały mimo dojrzałego wieku, ale nie łączyłabym tych faktów.

Gość gość
gość dziś poznam faceta co nie ma prawa jazdy, uwielbiam takich x ..bo mają tacy, ze tak powiem, inne zalety. A prestiż to był lat temu 50 :D gosciu z dziś

Gość gość
ooo i tu jest cały pies pogrzebany - różnica pomiędzy mężczyzną bez prawa jazdy a "facetem" ---> http://f.kafeteria.pl/temat/f1/jakie-auto-do-3tys-zeby-poruuchac-i-sie-poscigac-p_6800017 wsród nich debil goni debila, debilem popędza, nic tylko róóchać, żryć, srać. Oni zazwyczaj są prostakami, im lepiej i szybciej prowadzi tym wiekszy prostak. Ale juz "mężczyzna bez prawa jazdy".. hmm, to jest klasa sama w sobie ;)🖐️

Gość gość
Jeśli ktoś twierdzi że nie bedzie się czuł pewnie za kierownicą samochodu lepiej zeby odpuścił sobie prawo jazdy, nic na siłe i niezależnie od płci.

Gość gość
yoloł

Gość gość
No mi to jednak przeszkadza bo mam faceta ktory nie jezdzi autem I dlatego tez nie mamy dziecka...:(. Auto moze byc nawet najtansze ale zeby facio jezdzil;)

Gość gość
eee a sama bys dóópe ruszyla na prawo jazdy, a nie chłopa wysyłasz, a moze on w czym innym jest dobry ale nie w jezdzie samochodem..

Gość gość
Tzn. tak jak jestes bardzo sexy to prawko Ci nie potrzebne bo i tak lasek bedziesz mial b.duzo. ale z reguly tak jest ze Ci b.przystojny przewaznie maja prawko bo chca byc jeszcze bardziej the best ;). No i mysle, ze w miescie nawet z dziecmi prawko nie jest konieczne...Gozej na wsi, na wsi raczej facet to musi miec prawko ;)

Gość gość
Moj facet ma prawko ale nie jezdzi...:( tak masz racje ze jest dobry w czym innym ;). A ja sie tak cholernie boje, no i dochodza mi bole okresowe ze i tak tydzien w miesiacu bym zawsze nie jezdzila...:(. No nic cos sie wymysli ;)

Gość gość
nie ponieważ czyjś facet ma być z********antusem, oto jego funkcje: 1. ozdobna (przystojniaczek co by kolezanki sikaly z zazdrości) 2. kierowca (by wozil jej tluste dupsko) 3. tragarz (by nie pocila sie jak swinia) 4. bankomat (przeciez ona nie ruszy doopska do roboty!!) + w dzisiejszym feminazistowskim panstwie jeszcze 5. pomoc domowa 6. nianka. no bo ona musi miec czas na skoki w bok z kierownikiem w swoim korpo

Gość gość
Dobrze jakby mial ;)

Gość gość
Mi przeszkadza ;)

Gość gość
Nie, mi to nie przeszkadza. Mój nie ma prawka ja też nie mam i dobrze jest, nie narzekamy :)

Gość gość
Mnie nie przeszkadza, bo świetnie prowadzę. Przeszkadza mi tylko, jeśli ktoś ma potworny kompleks na tle tego braku i cały czas mnie atakuje za to, że jestem dobrym kierowcą.

Gość gość
Chce miec faceta z Jaguarem!!! :)

Gość gość
A ja z Lambordzini ;)

Gość gość
czyzby to byl temat Prawika?

Gość gość
mój chłopak nie ma bo go nigdy nie było stać na to.

Gość gość
gość dziś spotykasz się z gościem który nie ma 1500 zł na prawko? :D desperatka czy co? przecież to już musi być jakiś biedak totalny :o

Gość gość
Kto to jest Prawik??? Hehe to temat zalozony przez kobiete ;)